Átlagban a Huawei vagy a Sony mobiljai a jók?
Xiaomi 4X-em van (3/32-es), nézd meg, szerintem megéri! Nekem tökéletesen működik, és mindent visz akadás nélkül.
Én innen rendeltem 2-3 napon belül ki is hozták, és úgy tudom, itt a legolcsóbb (pl az extreme digitalban 52990Ft, ennél csak 41990Ft).
Én a Huawei-t ajánlanám. P9 lite-om van, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve minden téren. Ár/érték arányban sokkal jobb a Huawei, mint a Sony, és már messze nincs tőle elmaradva akkor sem, ha kizárólag az "értéket" nézzük.
Az ez előtti telefonom Sony volt, köszönöm, egy jó darabig nem szeretnék Sony-t. Addig legalábbis biztos nem, amíg nem tudják megoldani legalább a melegedési gondokat (amire a különböző kiállított darabok alapján még nem került sor).
A Xiaomi-t is sokan dicsérik, én azért nem azt vettem, mert itthon messze nem volt annyira elterjedve, mint a Huawei, és nálam ez mondjuk fontos kényelmi szempont, hogy ha bemegyek egy szervizbe, akkor ne küldjenek át 3 másikba, hogy ők ilyennel nem foglalkoznak. Hogy jelenleg mi a helyzet, azt nem tudom.
De ha a fenti kettő közül kell választani, akkor Huawei.
Így van, a Sony sajnos 4 éve már nem csinál olyan jó telefonokat, manapság általánosságban jellemző a márkára a szoftveres problémák, amik a kamera képminőségére is rányomják a bélyegüket (iszonyúan pixeles képeket csinálnak), ezen kívül gyenge akksi (3000 mAh alatt), javarészt max. 3 GB ram, és ár-érték arányban is kissé el vannak szállva!
A Huawei pont az ellentéte: általánosságban jó ár-érték arány, nagyon szép tiszta képminőségű kamera, nagyon jól optimalizált szoftver (tapasztalat), erős akksi (3000-4000 mAh között), és típustól függően ugyan, de nem ritka a 4-6 GB ram sem!
Nekem két éve Z3-om van,
Abszolút jó döntés volt hogy megvettem.
Testvérem idén születésnapjára kapott Huawei P9-et, de nincs megelégedve vele.
Már kétszer volt szervízben, gyenge a memóriája, lassú, rossz képeket csinál stb..
Ő most Iphone 7-et, vagy Sony Z5-öt akar venni.
Én vszont abszolút megvagyok elégedve a Z3-mal.
Nem melegszik, gyors, gyönyörű képeket csinál,
ajánlom a Sonyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!