Melyik telefont vegyem? Sony vagy a Huawei mobiljai közül választjak?
Én úgy tudom elég rosszak a Sonyk, bár nekem sose volt. Most ezek a jók, talán jobbak is mint a csúcs Samsungok, meg az iphone-tól is.
Árban meg verhetetlenek.
2. Pontosan az akinek van egy telefonja , az nem tud általános véleményt mondani róla. Ellenben ha olvasgat az ember fórumokat, jobban össze lehet szedni a véleményt róla. Sőt , ilyenkor az ember még elfogulatlan is. Ha tíz Sony tulajból 6-7 azt írja hogy nem jó, ez hihetőbb mintha csak egy véleményt ide írsz. A kémkedés az meg egy kacsa, pletyka szint, egy hülyeség.
Mit kémkednének az egyszerű felhasználónál???
Volt a családban Sony, aki nagyon fan volt. De le kellett cserélni , mert nem tudott vele semmit kezdeni, nem jött rá frissítés. Most Oukitel K6000 van neki, össze hasonlíthatalanul jobb. 52000-ért.
Nekem 5-ös Iphonom volt.
Tavaly karácsonykor váltottam Sonyra.
Z5-öt vettem, amit nem bántam meg azóta sem.
Aksi: Őszintén ha egész nap használom, akkor sem merül le. Kb 25-30 százalék akkor is marad.
memória: Ugyan nincs sok képem, de játékom annál inkább.
Kb 30 játék van rajta, mindegyik probléma nélkül működik.
Mindig van hely új játékoknak.
Nem laggol, stabil felsőkategóriás mobil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!