Xiaomi MI A1 vagy Iphone 6s?
mondom, ugyanaz. most ha véleményt akarsz, akkor én mivel iOS-t használok, ezért azt ajánlom, van a családban android, én útálom. na de ez téged nem visz közelebb a megoldáshoz.
itt akárki akármit fog írni, abból nem fogsz tudni racionálisan dönteni, csak egy hitvita lesz belőle.
igazából rengeteg iOS vs. android téma van szerte a neten, meg itt az oldalon is, ahol nagyjából össze vannak gyűjtve a rendszerek előnyei és hátrányai. onnantól csak te tudod eldönteni, hogy ezek közül melyek a fontosabbak számodra.
valaki például a zene kérdés miatt irtózik az iOS-től. én meg előfizettem Apple Music-ra, korlátlanul töltöm le a nekem tetsző zenéket, jár hozzá iCloud zenekönyvtár, így az sz. gépemen az iTunes-ban szereplő összes zeneszámom tárolódik az iCloudba, tehát én már a gépre se kell, hogy dugjam, ha zenét szeretnék rátenni. egyáltalán nem nyűg, de valakinek meg igen, meg ő nem szeretne semmiért sem fizetni, tehát neki egyből minden ingyen kell és csak egy kattintással rámásolni.
Attól függ... Én IOS párti vagyok. Én is iPhone-t használok, már több mint 1 éve, és imádom! Kezdetben Androidos mobilom volt de a folyamatos lefagyások és lassúság miatt megutáltam.
Ha az iPhone-ba be tudsz fektetni pénzügyileg akkor mindenképp vedd meg! Viszont ha nem szeretnél sokat költeni rá, inkább válaszd a Xiaomi-t, vagy valami más Androidos készüléket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!