Miért ne?
Jó a huawei.
Nekem volt sok Iphone, de aztán vettem egy s7 edge-t pl.
Ja meg vettem egy Xiaomi 4x-et, ezt a kettőt használom most.
Jó az iphone de mondjuk nem is az a legjobb szerintem, pl. előbb vennék s8-ast mint iphone 7-8 vagy X-et.
Jók a huawei-ek egyébként.
Bírom a sok nyomorékot... Csak azért szidják(nem is a vélemény nyilvánításra gondolok) mert nincs rá pénzük, vagy megnézték az első videót YT-n hogy mi a baj az IOS-el azt szidják.
Komolyan emberek nem lehetne békén hagyni a két fan-campet? Minek kell leszidni valakit mert ilyen telefonja van?
Kérdésre visszatérve: Szerintem nem nehéz iPhone-ról átszokni Huawei-re. De jó telefonok.
"Bírom a sok nyomorékot..."
Édesanyádra gondolsz?
"Csak azért szidják(nem is a vélemény nyilvánításra gondolok) mert nincs rá pénzük, vagy megnézték az első videót YT-n hogy mi a baj az IOS-el azt szidják."
Konkrétan kire gondolsz? Mert én például tapasztalatból írtam amit írtam, és ahogy elnézem, a többiek is.
Ez a "biztos nincs rá pénzük" mentalitás olyan primitív. Komolyan él még az a képzet, hogy akinek ájfónja van, az gazdag? Ugyan már!
Nekem is van egy 4x.
Mondjuk a nagyobb kijelző miatt jobb mint az Iphone SE.
És a hardver is gyors, hozza azt a szintet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!