Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem osztja meg a telóm...

Miért nem osztja meg a telóm a képet a tévével csak a hangot?

Figyelt kérdés

Mirrorshare programmal csináltam. A hang megy de kép nincs. Mit tehetnék? Mindenféle beállítást próbáltam már a tévén is meg a telón is. Teló Huawei P9, tv Toshiba

Hozzáteszem, párom samsung galaxy s7 edgen is kipróbáltam ugyanígy, rögtön bejött a kép. :( mi a fenét kéne beállítani a telómon? Az enyém miért nem látja?

2017. dec. 15. 20:12
 1/5 anonim válasza:
A tv n próbáld beállítani a képernyő tükrözést.Bár nem tudom milyen tv d van
2017. dec. 15. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem p9 van, de lg tv. Szo nelkul megy.
2017. dec. 15. 20:17
 3/5 anonim válasza:

1.es vagyokNekünk Samsung tv k van

NOKIA Iphone telóról kéri a tvbeállitást.Samsung S8 note 8 simán megy.Szerintem rendszerfüggő

2017. dec. 15. 20:19
 4/5 A kérdező kommentje:
De a tévén nem találtam más beállítást. Sikeresen párosítottam a két eszközt és mondom a hangot le is játszotta. S7 edge meg működött, tehát valószínű az én telómmal van a baj. :(
2017. dec. 15. 20:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkabb a tv utalja a telod
2017. dec. 15. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!