Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 6s készülékem tegnaptól...

IPhone 6s készülékem tegnaptól fura hangot ad ki, mint valami öreg fűrész vagy én nem is tudom mihez hasonlítani, ilyen fúró szerű, csak halk hangot ad ki, viszont észrevehető. Mi lehet itt a probléma?

Figyelt kérdés
Újrainditóttam, inditásnál ahogy beadja a képernyőt (ahova a kódot kell bepötyögni) elkezdi a hangot kiadni, majd aztán leáll. Megnyitom messenger vagy valami egyéb aplikációt, és ismét egy pár másodpercre zúg majd abbahagyja, viszont ha megnyitok egy képet akkor zúg, míg a kép nyitva van.

2017. nov. 29. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:
21%

Az a baj h nem cserelted le. Ugy van kitalalva ha addig jok az ajfonok ameddig ki nem adjak az ujat mert elotte kiadnak egy os frissitest es a regi ajfonok belassulnak es ez egy ujabb indok hogy uj ajfonra kolts 300.000 ftot.

Javitani annyiba kerulne mintha vennel masikat, garancia nincs ra.

Majka beszelt az apple cuccokrol es igaza volt. Mar a nagy apple fan haverom is lecserelte a MacBookok windowsra es ajfonbol se vesz ujat.

2017. nov. 29. 14:41
 2/2 anonim ***** válasza:

"Mar a nagy apple fan haverom is lecserelte a MacBookok windowsra..."

ezen felröhögtem hangosan :D

troll

2017. nov. 29. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!