Az 1800 Wattos fűrész egyből lenyomja a villanyórát (pedig 20 A-os a biztosíték, és más nem volt bekapcsolva). Mi lehet a probléma, mit kell tennem ahhoz, hogy tudjam használni a fűrészt? (ha már megvettem)
Áramszolgáltatónál kell jelezni ha nagyobbat szeretnél, engedély nélkül csak kismegszakítókat tehetsz fel.
Meg persze, ha engedély emg is van villanyszerelő mindenképp.
Első értelmes, szakmai hozzászólás pont előttem olvasható.
Nem a villanyórát vágja le, hanem egy kismegszakítót.
Kedves kérdező, tekintsd meg kérlek a kismegszakítót, hogy B vagy C tipusú. ( C-t hívja a köznyelv motorindítónak, neked ilyen kell)
20A-es C tipusú kismegszakítónak bírnia kell egy 1,8kW-os láncfűrészt.
Ha ez nem oldja meg a problémát, akkor mint előttem írták, feszültségesés miatt áram nő, és naná, hogy csattan a kismegszakító.
Feszültségesést a kábel hossza/keresztmetszet okozhat, de inkább arra tippelnék, hogy a konnektorban, hosszabbítóban kontakthibák tömkelege miatt van problémád. Alu kábeleknél néha ajánlott a kötési pontok "újrahúzása".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!