Lehetséges külön Gmail és YouTube fiókot futtatni egy készüléken?
Figyelt kérdés
Sajnos letiltottak YouTube-on... De mindenképp szeretném használni a telefonon az eddigi Gmail fiók mellett, amit ugye nem enged a tiltás miatt. Lehetséges egy másik Google fióknak csak a YouTube funkcióját használni, mialatt futna a Gmailen a régi fiókom?
Köszönöm.
2017. dec. 14. 13:38
1/5 anonim válasza:
nekem a telefonomon két gmailba vagyok bejelentkezve, az egyik az alap gmail fiók, amivel a telefonba először léptem be, ezt használom yt-ra
de nem ez az alapértelmezett fiókom, hanem az amit egyetemre is használok email
a yt az eredeti gmailról megy, de az elsődleges gmail fiók az meg az egyetemes gmail-em
szóval lehet:D
2/5 anonim válasza:
első vagyok
csak jelentkezz be egy másik gmail-es címmel és meg tudod csinálni
3/5 anonim válasza:
ja az "alapértelmezett fiókot" úgy értem, hogy gmail-re nem az az elsődleges amit yt-re használok, hanem az egyetemi email :D
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kipróbálom :)
2017. dec. 14. 15:00
5/5 A kérdező kommentje:
Végül sikerült megoldani. Hiába hoztam létre új Google fiókot, a Youtube nem kérdezett rá, hogy melyiket akarom használni, nem engedett be egyáltalán, mivel ugye le voltam tiltva. A megoldás az volt, hogy a telefon beállításainál az alkalmazások kezelésén belül a Youtube-nál rámentem az adatok törlésére. Ezzel "elfelejtett" minden mentett adatot, a fiókot stb. Ezután már be tudtam jelentkezni a másik fiókkal.
2017. dec. 16. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!