Érdemes ebayon venni Iphonet?
kb. annyira, mint jófogáson.
nem tudom, miért akarsz ott, amikor még plusz egy rizikófaktor az, hogy külföldi eladótól vásárolsz.
más kérdés, hogy én garancia nélkül semmilyen elektronikai terméket nem vásárolnék úgy, hogy előre kifizetem, anélkül, hogy kipróbáltam volna...
mint leírtam, veszel egy cuccot látatlanban, kipróbálás nélkül egy ismeretlen személytől...50-50% esély van rá, hogy azt kapod-e, amit vársz.
lehet nézegetni az eladók értékeléseit, de ez nem jelenti azt, hogy 100% megbízható.
megsérülhet szállítás közben is, el is veszhet. akkor mit csinálsz? írsz az eladónak, hogy bocsi, de nem jött meg, ő meg elküldi a papírt, hogy a csomagot feladta...bizonyítsd be, hogy hazudik, vagy azt, hogyha igaz, akkor nézz utána, hova lett a csomag.
néhányezer Ft-os értéknél még lehet játszadozni a postázással meg ilyesmivel,mert maximum elbukod, de 100ezer Ft felett én nem nagyon vásárolgatnék ismeretlenektől így...csak személyesen, lássam is, amit veszek...ha neked ez nem elég rizikó, hát hajrá, én szóltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!