Melyik iphonét érdemes vásárolni ár-érték arányban? (többi lent?
Utolsó ezen jót röhögtem :D..
Igazából az X árát eléggé pofátlannak találom ,szerintem egyik telefon sem ér annyit.Eredetileg iphone 7-et akartam vásárolni ,viszont ha ár-érték arányban a 8 jobb választás lenne ,akkor lehet azt vásárolnám.
Első,miért lenne olcsóbb pár hónap múlva?
nem lesz olcsóbb, az apple nem áraz le, nem akcióz
akkor lesz olcsóbb ha kijön egy új
ez nem samsung hogy szaré hugyé adják csak vegye meg valaki mert kell a tőzsdének az eladási adat különben bedől a részvény
Ha utána jönnek rád rád a bombázó csajok mint méhecskék a mézes bödönre akkor megéri!
Minden más esetben fele vagy harmadáron kapsz telefont a maradékot meg értelmes hobbira költöd...
a 8-as nem tud többet mint a 7
ezért is mondják, hogyha 7-ed van akkor nem éri meg 8-ra cserélni
Még nincs iphonom ,ha 7-em lenne valószínűleg nem váltanék de nincs. A vezeték nélküli töltést nem használnám. Nyilván jobb a 8 mint a 7 de van annyival jobb,hogy +60 ezret érte adjak?
És valóban jobb minden rajta mint a 7-en ,mivel az ios 11-et is alapvetően rá tervezték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!