Sűrgős! Mit tehetek, ha a szervízbe ahol vettem a telefonom, jobban elrontották mint ahogy bevittem?
"kb félméteres magasságból ejtettem le és háttal esett le... Visszavittem és nagyon drágán akarták kicserélni a kijelzőt, hiába hogy nem rég vettem és hogy garanciába volt... "
Tévedsz, nem volt garis.
Én azt mondom hogy nem való neked ilyesmi.
Vegyél egy nyomógombos telefont egy jó tokkal.
Először is: ha van is garancia a telefonon, ha azt saját hibádból éri bármi is, akkor arra nem érvényes a garancia! Ha borsos biztosítást kötsz rá, amiben ez is benne van, hogy ha te teszed tönkre, akkor is érvényes, akkor él csak a díjmentes csere.
Szegény telefon az csoda, hogy eddig kibírta! Egy beázás igenis teljesen tönkreteheti a telefont, hiába szárítod ki. A kis apró helyekre elég ha csak egy csepp bemegy és nem tud felszáradni 2-3 nap alatt se, akkor annak annyi.
Vigyázz rá jobban.
A következő (lehetőleg vízálló) telódra vegyél tokot és kijelzővédő üveget. És ne dobáld.
Bár egy helyesírási szótárral többre mennél; olcsóbb is, és nehezebben törik...
Vigyázhatnál jobban a telefonodra. Nekem már 20-25 éve van mindenfajta mobilom, de összesen ennyi kár nem érte őket, mint amit te okoztál.
Az általad okozott hibára nem jár a gari, szóval a drága képernyőcsere jogos, hisz te ejtetted le.
Azt meg nem értem, miért képernyőcserét akarsz a beázás után, mikor nem csak a képernyő megy tönkre. Persze, hogy a zsebedbe kell nyúlnod, ha már te eláztattad. Örülj neki, hogy egyáltalán meg lehet csinálni. Drága telefonnak meg drága a szervizelése. Vehettél volna 20ezres alsókategóriás mobilt is, azt nem sajnálnád ennyire. Ha ennyi baleset éri szegény telefonokat nálad, akkor jobban járnál egy olcsóval.
Hamarosan meg kapod az Apple-tól
az "Aranykoszorús törzsgárda" jelvényt.
Mint legjobb felhasználó.
Ez is egy szép eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!