Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone SE megéri majd 2018-ban?

Iphone SE megéri majd 2018-ban?

Figyelt kérdés

1-2 évig használnám

Szerintem használtan vennék egyet.

2017. dec. 3. 15:23
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Meg
2017. dec. 3. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Elavulna.
2017. dec. 3. 15:33
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Ha használtan veszel, akkor figyelj oda, nehogy átverjenek. Vásárlás előtt nézz utána az IMEI számnak, illetve figyelj oda arra, hogy lépjenek ki az Apple ID-ból, mert, ha bejelentkezve maradnak, akkor meg tudnak szivatni. #1 voltam :D
2017. dec. 3. 15:35
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
szerintem kicsi az SE
2017. dec. 3. 16:34
 5/8 anonim ***** válasza:
9%

Ez több sebből vérzik.

1. Hazsnáltan nem vennék iphone-t a lock miatt, de semmilyen újabb telefont, akár android-os.

2. kicsi a kijelző, szerintem az zavaró.

De egyébként hardver szinten teljesen jó a telefon, van belőle 128 GB-os is, ram szinten is gyors.

Csak mint írtam a fentiek miatt.

2017. dec. 3. 16:37
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
#5 Semmi akadálya annak, hogy használtan vegyél Apple-eszközt. Én is használtan vettem egy MacBook-ot. Ha ki van jelentkezve az iCloud-ból, (beállításokban ott felül a "Bejelentkezés" felirat van, és nem a név), akkor semmi sem történhet.. Az meg, hogy a 4" kicsi.. Kinek a Papp, kinek a Pappné, én 5S-t használok, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve :) :D
2017. dec. 3. 16:41
 7/8 anonim ***** válasza:
38%

Jobb ezeket újonnan venni és akkor te vagy az első tulaj.

Nem kell mindenképp iphone, vannak olcsóbb ugyanolyan jó telefonok, pl. Xiaomi, Lenovo, Asus.

Nekem is volt egy 5s egyébként, amit vennék inkább az min. 5-ös kijelző, pl. egy xiaomi 4x, ami telefon van is nekem egyébként.

Persze van egy Samsung s7 edge-em is, az még nagyobb, még jobb, pl. youtube-hoz, újságot olvasni, email-ekhez.

2017. dec. 3. 17:45
 8/8 anonim ***** válasza:
62%

Ha a kis képernyő nem zavar, akkor teljesen megéri.

Annyi hogy inkább érdemes újat venni.

2017. dec. 4. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!