sokaknak akkor sem érte meg mikor kijött...
Amennyivel többet (inkább mást) nyújt mint egy normális telefon az IOS, mellette hardverileg 50e ftos kategória.
Szerintem ne dobj ki pénzt csak azért mert harapott alma, ennyiért normális telefont is kapsz ami naprakész.
tesómnak 5S van, ios11 van rajta
teljesen normálisan működik, telefonál, zenét hallgat, játszik rajta, nemtom milyen elvárásaid vannak, jobb mint egy A3 vagy A5 az biztos
csak sokaknak már az iOS 11 se fut rajta jól
bár ez független az 5s-től
Teljesen szubjektív, hogy mennyire érzed lassúnak a 11-el. Egy kicsit én is, de annyira azért nem, hogy most csak ezért szaladjak a boltba venni másikat, közel nem olyan rossz, mint amikor a 4-esemre felment az iOS7, és agyon is verte.
Ennek ellenére nem gondolom, hogy jó választás lenne már most. Ha hasonló (ugyanaz) méretben kell iPhone, akkor az SE-t nézegesd - és ne jan 1-én rendeld meg, a pletykák arról szólnak, hogy lesz belőle újabb generáció hamarosan.
5s-t esetleg akkor vegyél, ha nagyon olcsón (de tényleg nagyon olcsón) dobják utánad - mert egy csomó dologra azért még mindig használható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!