Milyen telefont vegyek 60 000 Ft környékén?
Xiaomi Redmi 4x 4/64, vagy 3/32. Én 4/64-et használom két hónapja,nagyon jó és ebayen 170 euró,kevesebb mint 60ezer. Két napig bírja egy töltéssel,király teló,nekem nagyon bejött.
Olvass utána mert enyém nem támogatja a B20-t 4g-n, de ahogy olvastam ez csak vodanofonosokat érinti.
Ha vodás vagy akkor 3/32 nemzetközit válaszd.Olvass utána,meg youtubon van csomó videó.
Mi A1 egyértelmű.
A leggyorsabb telefonok egyike, konkrétan ott lohol a középkategóriás telok nyakában, ahova nem kell 3D-s teljesítmény ott még le is hagyhatja azokat amiken nem Sense vagy épp Stock közeli Android van.(S8-t pl.)
S625 elég kiegyensúlyozott SoC, jó az üzemidőre képes és teljesítményben sem utolsó.
Kamera kicsit gyér, de 60K-ért jobbat nem kapsz ennyi pénzért.
Az #1 -es válaszoló picit téved a 4G -vel kapcsolatban.
Mind három nagy szolgáltató használja a B20 -at, viszont a vodafone CSAK a B20 -as (800 MHz) frekvencián sugároz 4G -t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!