Milyen telefont ajánlanátok 50-60. 000ft környékén?
Egy régebbi samsung s duos cseélnék le, mert már olyan szinten belassult, hogy néha a hívást sem lehet felvenni, plusz fél nap alatt lemerül, úgy hogy hozzá sem érek.
Az egyetlen kikötés a két sim-kártya.
Eddig ezt néztem, teszteken is jót írnak róla:
1# válaszoló négy fal között éli az életét..
Xiaomi még nem elterjedt, de hamar megszereted a kezelhetőségét nekem tetszik a miui felülete.
Xiaomi telefonok igen nagy akksikal vannak felszerelve amik kibirjak hosszabb ideig is ezért egyre népszerübbek.
Nem a levegőbe beszélek, kb én is szkeptikusan álltam a dologhoz, viszont most van személyes tapasztalat.
Kb hozza azt a szintet amit a samsung note 4 em (mondjuk én szeretem a kis tollat.. szóval az hiányozna) aksi időben szerintem veri a most cserélt aksis samsung note 4 et
Szóval a következő telefon cserénél személy szerint marhára el fogok gondolkozni hogy mennyire éri meg a samsung vagy akármilyen logó + x 10000 forintért :)
#2. Iphone SE? aztán a második sim kártyát hova a ... dugom?
#6. Snapdragon proccesszor?
innen rendelném:
elvileg az Snapdragonos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!