Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s7 vagy Iphone...

Fangirl268 kérdése:

Samsung galaxy s7 vagy Iphone 7 plus?

Figyelt kérdés

2017. nov. 26. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
7plusbegyertelmuen
2017. nov. 26. 14:55
 2/6 anonim ***** válasza:
26%

Lehet régebben írtam ilyen kérdésre hogy iphone 7.

De nemrég vettem telefont és egy s7 edge-t vettem.

Jó döntés volt.

Most azt mondom inkább Samsung.

4 GB ram versus 2 GB ram, most lehet leírják öten hogy az iphone-nak jobb a Ram-kezelése, de az szerintem az 1000 jó vicc könyvbe való inkább.

2017. nov. 26. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
51%

Kb azonos szinten van a kettő, igazából csak operációs rendszer, meg méret kérdése. Na meg hogy melyik tetszik jobban.

#2 Megfigyelésem szerint kb iOS-nál 1GB ram az Androidon 2GB nak felel meg. De ez készülék, meg droidokon belül is optimalizáció függő. Ez inkább csak ilyen mankó.

És nem apple fanként írok, androidos telefont használok.

2017. nov. 26. 16:50
 4/6 anonim válasza:
46%
Próbáltam mindkettőt, az s7 nem győzött meg, a 7plus meg szerintem kiváló, 1000x jobb
2017. nov. 27. 08:25
 5/6 anonim válasza:
Samsung galaxy 7 nekem be válik
2017. nov. 29. 06:25
 6/6 anonim válasza:
0%
Attól függ mire használnád, ha fényképezni akkor iphone, de ha élvezni akarod a jópofa és kényelmes android "plusszokat" akkor samsung, amúgy meg mind a kettő nagyon erős.
2017. dec. 1. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!