IPhone SE 32GB vagy Huawei Mate 10 lite éri meg jobban?
Huawei. Újabb, ár-érték arányban sokkal jobb, és jobban ki lehet használni!
Persze ez függ attól is, hogy melyik rendszert favorizálod jobban, illetve külső méretben is jelentős különbség van köztük!
1: Biztos???? :)))
Finoman fogalmazva is agyonveri az Iphone a Huaweit... főleg, hogy egy árban vannak, sőt Mate arukeresőn drágább is egy picit. :)
Szóval ár/teljesítményben magasan jobb az Iphone, csak kérdés, hogy a mérete megfelelne-e? Mert az meg nagyon kicsi, szerintem :)
Ja mielőtt kapnám az oltást: Androidos telefonom van, csak legyünk már objektívek :)
ps: Ne feledd, hogy az SE-ben a 6s hardvere van lekicsinyítve :)
Bihar Valatonon (tetszik a nick :D). Én is várom az új SE-t, de a pletykák szerint maradna a 4 inch, tudom hagyománytisztelet meg minden, de nekem az kicsi nagyon. :)
Nekem Samu Note3-as telóm van már ezer éve, egyszerűen nem akar meghalni, de ha egyszer tényleg eltávozna a digitális örök mezőkre, akkor vagy valami jobb kínai váltané (Xiaomi, Meizu) vagy Iphone SE... de a négy inch, meh :( Amúgy 2016-os Ipad Pro-m van tablet gyanánt és félelmetes, hogy mennyire elég iOS fronton a 2 giga ram. :) Ennyit számít egy nyersen gyors HW és az optimalizáció, voálá smooth az egész :)
#1-es vagyok.
Nem az árukról beszélek, hogy melyik hány Forintba kerül, hanem az ÁR-ÉRTÉK ARÁNYUKRÓL, hogy melyik mennyire éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!