Kártyás telenor-os telefonra milyen mobilnetek vannak?
Sajnos pont 9-5 ig dolgozom, így van nyitva a Telenor üzlet is, csak a jövőhéten tudok elmenni oda.
Érdekelne hogy milyen mobil net adat csomagok vannak, de valami olcsó érdekel tényleg, mert sms-t se küldök, telefonálsi se szoktam...szóval csak netre kellene :)
most nem találom a telenor oldalán (Én még két éve bementem az egyik üzletükbe, azt hiszem a Köki terminálban levőbe) és ott intéztem el az 1 Gigás adatmennyiségű hipernetet. Én kártyás ügyfél vagyok, számlássá egyelőre nem tervezek válni, plusz nekem ez bőven elég. Nekem 1500/1 hónap így, de ez nem megújuló havidíj, hanem ugye szünetel, ha nincs elég pénz a kártyán. :)
A honlapon ahogy néztem teljesen másféle dolgokat ír. Javaslom, hogy hétvégén vagy amikor ráérsz menj be egy üzletükbe és érdeklődj személyesen.
(Nekem bevált a Hipernet. köszöni jól működik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!