Törölt fényképek visszaállítása androidos telefonra?
Figyelt kérdés
Véletlenül töröltem egy mappát 300 képpel a telefonomról,ami egy Samsung j3.Hogyan tudnám ezt visszaállítani.Nem vagyok egy nagy műszakis,próbáltam letölteni hozzá egy programot amit a neten találtam,de nem ment bele. Ha valaki segítene nekem lépésenként leírná,azt megköszönném.Számomra nagyon fontos képek voltak,többek között pl.a nagymamámról,aki nemrég hunyt el.
Kérem aki tud segíteni írjon nekem.Előre is köszönöm.
2017. nov. 22. 13:03
1/3 anonim válasza:
Ha szerencséd van akkor a google fotók alkalmazasban megtalálhatod őket, persze csak ha wifin vagy és be volt állítva, hogy elmentse a képeidet. Ha nem akkor data recovery programmal próbálkozhatsz, google a barátod, kis angoltudással menni fog
2/3 anonim válasza:
A telefonodat rákötöd a gépre és utána az sd kártyán futtasd le a Recuva File Recovery-t: [link]
Illetve a google playben is van egy "Image recovery" program. Egyiket se nehéz használni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek.Megpróbálkozok ezekkel mindenképpen.
2017. nov. 23. 03:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!