Mi a véleményetek az új oneplus 5T-ről? 8 GB ram,128 GB tárhely. Érdemes ilyet venni?
Nekem Oneplus 3T-m van, a telefon nagyon jó, de sajnos a garanciális dolgokat elég szarul kezelik. Én például karcos kijelzővel kaptam vissza a zsír új, 1 hónapos telefonomat. Ez nekem nagy csalódás volt.
Plusz nekem nem szimpatikus hogy fél évente dobálják ki a telefonokat, az 5 még alig fél éves.
Plusz a 3T-re kb hetente jött frissítés, mióta az 5 kijött éppen csak csöpögtetnek 1-1-et, az utolsó frissítés mondhatni visszabutítás volt.
Viszont ha a nyers adatokat nézem, akkor egy nagyon jó telefont kaptam, a kamera nem rossz, nem lassul, nem fagy, simán kibír 1-2 napot használattól függően és ennyi pénzért sehol nem kaptam volna ilyen hardvert, ekkora tárhelyet.
De elriasztani sem akarok senkit, mert ha azt nézem:
Csúcs hardver, baromi jó kamera, hatalmas kijelző, ujjlenyomat olvasó+arcfelismerés, baromi nagy tárhely, jó üzemidő, gyors töltés, tiszta Android. Mindez prémium anyagba csomagolva.
És a lényeg, hogy ugyanezt a teljesítményt nem nagyon kapod meg olcsóbban. A "kisebb" modell 500 a "nagyobb" tárhely 560 Euró. Az forintban 175 ezer forint.
Ehhez képest egy iPhone X 400+ ezerről indul, Note 8 300+ ezer. Árban a Galaxy S8 van még relatív közel 200 ezer környékén, de ott kisebb tárhelyet kapsz.
Szóval összességében ha most kellene telefon, akkor lehet 5T lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!