Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új oneplus 5T-ről? 8 GB ram,128 GB tárhely. Érdemes ilyet venni?

Figyelt kérdés
Néztem ezt a telefont, most volt róla egy cikk. 8 GB ram van a drágább telefonban, és 128 GB tárhely, jó ez a telefon? Valakinek van oneplus?
2017. nov. 18. 12:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Pont most olvastam én is. Nekem nincs sajnos, de kíváncsi lennék én is a véleményekre.
2017. nov. 18. 13:51
 2/7 Brandon41 ***** válasza:
100%
Nekem oneplus 3t-m van,de én szívesen lecserélném,mert nekem nagyon tetszik a telefon. A 3t is nagyon jó telefon,február óta nyúzom a telefont, de még mindig villámgyors. Nagyon szeretem ezt a telefont. A oneplus 5t szerintem retek jó lett,nagyon jól néz ki,nagyon gyors, az ujjlenyomat olvasója, meg az arcfelismerője is hihetetlen gyors videókban láttam hogy gyorsabb, mint az iphone x. Én simán váltanék. Szerintem simán a sima oneplus 5 is leveri sebességben is szinte az összes telefont.
2017. nov. 18. 19:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Oneplus 3T-m van, a telefon nagyon jó, de sajnos a garanciális dolgokat elég szarul kezelik. Én például karcos kijelzővel kaptam vissza a zsír új, 1 hónapos telefonomat. Ez nekem nagy csalódás volt.

Plusz nekem nem szimpatikus hogy fél évente dobálják ki a telefonokat, az 5 még alig fél éves.

Plusz a 3T-re kb hetente jött frissítés, mióta az 5 kijött éppen csak csöpögtetnek 1-1-et, az utolsó frissítés mondhatni visszabutítás volt.

Viszont ha a nyers adatokat nézem, akkor egy nagyon jó telefont kaptam, a kamera nem rossz, nem lassul, nem fagy, simán kibír 1-2 napot használattól függően és ennyi pénzért sehol nem kaptam volna ilyen hardvert, ekkora tárhelyet.

2017. nov. 18. 21:28
 4/7 anonim ***** válasza:

De elriasztani sem akarok senkit, mert ha azt nézem:

Csúcs hardver, baromi jó kamera, hatalmas kijelző, ujjlenyomat olvasó+arcfelismerés, baromi nagy tárhely, jó üzemidő, gyors töltés, tiszta Android. Mindez prémium anyagba csomagolva.

És a lényeg, hogy ugyanezt a teljesítményt nem nagyon kapod meg olcsóbban. A "kisebb" modell 500 a "nagyobb" tárhely 560 Euró. Az forintban 175 ezer forint.

Ehhez képest egy iPhone X 400+ ezerről indul, Note 8 300+ ezer. Árban a Galaxy S8 van még relatív közel 200 ezer környékén, de ott kisebb tárhelyet kapsz.

Szóval összességében ha most kellene telefon, akkor lehet 5T lenne.

2017. nov. 18. 21:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes lehet. Ha én most vásárolnék telefont, nagy eséllyel ilyet vennék.
2017. nov. 18. 23:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát nagyon jó a leirás szerint.

[link]

De a kis kinaiak nagyon kitesznek magukért. Itt van a másik vezérhajó is.

[link]

2017. nov. 20. 21:44
 7/7 anonim válasza:
én ma rendeltem meg. jövőhét végén fogok tudni véleményt írni.
2017. nov. 22. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!