Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Huawei P9 Lite 2016 telefonom...

Huawei P9 Lite 2016 telefonom van kb. a megjelenése óta, van benne sd kártya de akárhogy próbálkozom az sd kártyára max. Képeket hajlandó tenni ezért pár alkalmazástól tele van a tárhely és nem tudom normálisan használni, valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés

2017. nov. 16. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Mennyi az a tárhely?

Nekem két éves lesz a telefon, 3 GB Ram, és tökéletes. Ha pedig a másik van tele , Rom attól még lehet használni, csak legfeljebb több adat nem fér rá.

2017. nov. 16. 22:57
 2/5 anonim ***** válasza:
SD kártyára nem lehet alkalmazásokat telepíteni normál esetben, hacsak nem használod belső tárhelyként de ez csak android 6.0 verzióval lehetséges illetve hatalmas hátránya van nem ajánlanám.
2017. nov. 16. 22:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Igen az android rajta 6.0 már megpróbáltam belső tárhelyként használni három hónapig de semmi. Ram 2G tárhelyem 16GB plussz az sd kártya is 16GB, de a telefontárhelyből már csak 478MB szabad. SD kártya viszont csak 29% telített és 4GB van belőle használva.
2017. nov. 17. 08:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Tudom használni a telefont de mér semmit nem tudok plusszba letölteni mert olyan alkalmazások is vannak rajta amik nagyobbak de kellenek.
2017. nov. 17. 08:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Semmit nem vettem észre az alatt a három hónap alatt míg az sd kártya volt belső tárhely. Mik a hátrányai?
2017. nov. 17. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!