Az iPhone elonyei?

Figyelt kérdés
Szeretnek uj telefont es az iphone nagyon tetszik.Mivel gyozzem meg anyaekat h vegyenek?

2017. nov. 13. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Jo draga, meno, lehetnel te a kiralycsavo, megmutathatnad a vilagnak mennyire lehuztad anyadekat, tobb elony nem jut hirtelen eszembe.
2017. nov. 13. 21:00
 2/9 anonim válasza:
78%
Ha nem tudod az előnyeit, akkor minek neked iphone? Akkor egyáltalán mire akarod használni? Mert ha csak játszani akarsz a hill climb racinggel, akkor azért felesleges venned egy 70 ezer forintos telefont. Az alatt pedig nem érdemes iphonet venni. Ha pedig neked konkrétan van olyan szolgáltatás, ami hiányzik az androidból, akkor azt nem fogjuk tudni elmondani helyetted, azt neked kell érezned. A külseje miatt pedig felesleges lenne ilyet venned. Amúgy nincs különösebb előnye, inkább csak eltér az androidtól, inkább ízlés kérdése, hogy neked melyik OS jön be jobban.
2017. nov. 13. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
60%

ha anyádéknak sincs akkor valószínű nem telik rá nektek

ha van nekik nem kell őket meggyőznöd, hogy jobb mint egy androidos

2017. nov. 13. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:
27%
dolgozd össze az árát a nyáron és megveheted. Addig sztem olcsóbb is lesz kicsit...feltéve h elég idős vagy a diákmunkához
2017. nov. 14. 02:01
 5/9 A kérdező kommentje:
16 vagyok es akarok is diakmunkazni,felet kifizetnem amugy,anyaek nemis ismerik az iphone-t es ezert nem akarnak venni
2017. nov. 14. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem minden egyes foritot megér :) Én is diákmunkával vettem egy éve, és ez a telefon maga a csoda :D Soha többet nem kell másik :D

17/f

2017. nov. 14. 19:52
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagy te 16 éves hanem kb 12 nem jól mondom?
2017. nov. 15. 17:14
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem XD

2017. nov. 16. 14:28
 9/9 anonim válasza:
58%

Dolgozz meg a telefonért, én is azt tettem. Az idei összes fizetésem ráment a telefonra.

Hidd el, sokkal jobb érzés, hogy te vetted, nem pedig apuci és anyuci fizette.

18L

2017. nov. 30. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!