Szerintetek Samsung Galaxy s7 edge-t válasszam vagy az IPhone 6s Plust?
Nekem 6s-em van,eletem legjobb mobilja.
Volt mar Samsungom is es teljesen belassult,szaggatott 2-3 honap utan,es a Samaung tabletem is hasznalhatatlan.
Igazabol a Samusung mindenbol jot gyart gyak telefonbol nem.
Az Iphoneom karacsonykor lesz 1 eves es meg mindig villamgyors.
A kamerajaval nagyon jo kepeket lehet csinalni es meg van live picture is.
Szerintem a tobb evre tervezel a telfonnal akkor Iphone-t veszel
Szia!
Én személy szerint szeretem az iPhone-t és a Samsungot is, szóval egyik pártját sem fogom. Nekem S7 edge-m van, augusztusban vettem, a 6s és közte vaciláltam, de végül a Samsung lett. Nekem eddig semmi bajom vele, igaz, hogy nem olyan stabil, mint az iOS, de ettől nem kell félned,eddig 2x volt kisebb szaggatás vagy lassulás.
Most van egy kis botrány az Apple-nél, miszerint központilag lassítják a telefonokat iPhone 6-tól. Azért lassítják be a processzort, hogy az akkumlátor jobban bírja. Nekem ez annyira nem jön be, ezért talán mostanában nem vennék iPhone-t. Igazából mind a kettő telefont imádom és egyikről sem akarlak lebeszélni, azt vedd amelyik jobban bejön, az biztos, hogy egyikkel sem jársz rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!