Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit takar pontosan egy telefon...

Mit takar pontosan egy telefon titkositasa?

Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 10:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Azt, hogy a tudakozó nem ad róla információt (mármint a tulajdonosról) és nem jelemik meg a telefonkönyvben.

Ez a régebbi vezetékes telefonokra mindenképpen igaz.

2017. nov. 12. 10:26
 2/13 A kérdező kommentje:
Mivaaaan?
2017. nov. 12. 10:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Erről csak annyit, hogy a Telekom boltban megkötöttem a szerződést ( vezetékes telefon, internet, TV) és mire hazaértem, már csengett is a telefonom, és nyomták rajta, hogy vegyek ezt meg azt. A számról csak én tudtam, és a Tkom. személyzete. Persze az is lehet, hogy véletlenül beletárcsázott valaki a számba.
2017. nov. 12. 10:36
 4/13 anonim ***** válasza:
62%

Elnézést ha félreértettem, én a telefonszám titkosításáról írtam, ha ez nem derült volna ki.

De úgy látom nem.

2017. nov. 12. 10:51
 5/13 anonim ***** válasza:

Teljesen jól írtad. A kérdező nem tud kérdést megfogalmazni.

Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy a telefon tároló memóriájának ( belső és külső pl SD kártya) titkosítása mit takar.

Azt takarja, hogy hiába veszed ki pl a SD kártyát nem tudod kiolvasni a tartalmát a telefonon kívül, mert a tartalom titkosítva van. Maga a telefon is védve van kóddal / jelszóval és zárt állapotban a belső tárolóhoz sem férsz hozzá, hiába rakod rá pl az USB kábelt.

Van még egy titkosítási témakör, maga a kommunikációs része, de kétlem, hogy a ciphering algortimusok érdekelnék a kérdezőt...

2017. nov. 12. 11:04
 6/13 A kérdező kommentje:
Mit nem tudom megfogalmazni te gyoker????? Telefonszamot irtam????olvasni se tud egyik se, de az eszt osztjak,
2017. nov. 12. 11:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Kérdező !

" Telefonszámot irtam ".

Nem irtál telefonszámot!!!

2017. nov. 12. 12:59
 8/13 A kérdező kommentje:
Funkcionalis analfabeta vagy??????????????????????????? SEMMI ertelme a valaszaidnak. Uristen....nem is erti, mi van ideirva. Basszus......
2017. nov. 12. 13:11
 9/13 anonim ***** válasza:

"Mit nem tudom megfogalmazni te gyoker????? Telefonszamot irtam????olvasni se tud egyik se, de az eszt osztjak,"

Hm..Én gy ökér? Balf asz senkiházi , műszaki dolgokhoz semmit sem értő, telefont nyomogató h ülyegyerek. Ez vagy te kérdező. Balf aszjóska. Műszaki kérdéseket pontosan írunk le te darab szar. Úgy írjuk le te fa szkalap, hogy pontosan leírjuk mit akarunk tudni. Az első válaszolónak a telefon titkosítására a rejtett szám + a tudakozón keresztüli hozzáférés tiltása ugrott be. Ez is egyfajta titkosítás.

Én leírtam a háttértárra vontakozó választ, úgy látszik nem tudtad értelmezni + utaltam az air interfész jellegű cipheringre. Nyilván egy olyan tudathasadásos balf asz mint te vagy kérdező ezt már nem fogta fel.

Sza rjál már sünt, szállj magadba oszt' eredj már a pics ába te életképtelen véglény :)

2017. nov. 12. 13:23
 10/13 A kérdező kommentje:
Az az,suketelj, hogy egy egyertelmu kerdest keptelen vagy abszolvalni a fonnyadt agyaddal, ezert mellebeszelsz. Tokegyertelmu, mire vonatkozott a kerdes te szerencsetlen modoroskodo, akadekoskodo majom.
2017. nov. 12. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!