Mit takar pontosan egy telefon titkositasa?
Azt, hogy a tudakozó nem ad róla információt (mármint a tulajdonosról) és nem jelemik meg a telefonkönyvben.
Ez a régebbi vezetékes telefonokra mindenképpen igaz.
Elnézést ha félreértettem, én a telefonszám titkosításáról írtam, ha ez nem derült volna ki.
De úgy látom nem.
Teljesen jól írtad. A kérdező nem tud kérdést megfogalmazni.
Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy a telefon tároló memóriájának ( belső és külső pl SD kártya) titkosítása mit takar.
Azt takarja, hogy hiába veszed ki pl a SD kártyát nem tudod kiolvasni a tartalmát a telefonon kívül, mert a tartalom titkosítva van. Maga a telefon is védve van kóddal / jelszóval és zárt állapotban a belső tárolóhoz sem férsz hozzá, hiába rakod rá pl az USB kábelt.
Van még egy titkosítási témakör, maga a kommunikációs része, de kétlem, hogy a ciphering algortimusok érdekelnék a kérdezőt...
Kérdező !
" Telefonszámot irtam ".
Nem irtál telefonszámot!!!
"Mit nem tudom megfogalmazni te gyoker????? Telefonszamot irtam????olvasni se tud egyik se, de az eszt osztjak,"
Hm..Én gy ökér? Balf asz senkiházi , műszaki dolgokhoz semmit sem értő, telefont nyomogató h ülyegyerek. Ez vagy te kérdező. Balf aszjóska. Műszaki kérdéseket pontosan írunk le te darab szar. Úgy írjuk le te fa szkalap, hogy pontosan leírjuk mit akarunk tudni. Az első válaszolónak a telefon titkosítására a rejtett szám + a tudakozón keresztüli hozzáférés tiltása ugrott be. Ez is egyfajta titkosítás.
Én leírtam a háttértárra vontakozó választ, úgy látszik nem tudtad értelmezni + utaltam az air interfész jellegű cipheringre. Nyilván egy olyan tudathasadásos balf asz mint te vagy kérdező ezt már nem fogta fel.
Sza rjál már sünt, szállj magadba oszt' eredj már a pics ába te életképtelen véglény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!