Nektek is csinál ilyet az iPhone 7? Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Mikor hívok valakit, a felső hangszórónál egy halkat kattan. Utána semmi gond, de engem zavar, főleg, hogy ismerősömnek ugyanilyen telefonja van, és nem csinál neki ilyet. Illetve olyat is csinált, hogy újraindítás után (az előbbi akkor se szűnt meg), egy ideig villogtak az appok ikonjai, mint mikor rányom az ember, csak nem nyitotta meg, hanem így felvillantak egymás után, aztán abba maradt.2017. nov. 11. 16:36
1/6 A kérdező kommentje:
Az Apple szidó, "túlárazásos" kommentektől kíméljetek, légyszi. Ebben a kategóriában a Samsung meg a Huawei se olcsóbb, úgyhogy hagyjuk.
2017. nov. 11. 16:37
2/6 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam, hogy a Kereső alkalmazásban töröltem az iPhone-t, majd a biztonsági mentésből iTunes-szal visszaállítottam, de így is csinálja.
2017. nov. 11. 17:15
3/6 anonim válasza:
Szia a 7-es szériából vannak olyanok amik ezt csinálják.Ha még garanciális az Apple oldalán kérj szerviz segítséget,ott valószínű az Istyle oldalára fognak dobni.Kérj online időpontot (másképp nem fogadnak) és ha a hiba fenn áll,valószínű kapsz egy új iPhone-t mivel ritka esetben javítják.
4/6 A kérdező kommentje:
Egy hete vettem a Telekomnál.... Ilyenkor kivel kell felvenni a kapcsolatot a javítást/cserét illetően?
2017. nov. 12. 14:25
5/6 A kérdező kommentje:
Írtam az iStyle-nak, de szerintem visszamegyek a Telekomhoz, mivel nem Budapesten élek, így jó lenne rajtuk keresztül intézni.
Egyébként kipróbáltam a 1430-at (Telekom központi száma), és ott nem kattanik, sőt, utána egy ideig a "normál" telefonszámoknál sem.
2017. nov. 12. 15:17
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi amúgy a választ, ment is a zöld. Olyanok véleményére is kíváncsi lennék, akiknek (vagy ismerősüknek) volt/van ilyen iPhone hibája. Ha ez csak ennyi, annyira nem zavar, hogy szervizeltessem, csak attól félek, ahogy telnek a hónapok, évek, csak rosszabbodni fog, ha már eleve hibás.
2017. nov. 12. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!