Lg g3 telefonom megadta magát 2,5 év után. Mit ajánlotok helyette? Kb úgy 60-70 ezerig. Nagyon nem vagyok képben a telefonokkal.
Én ajánlanám neked a Xiaomi MiA1-t a kategóriájához képest rendkivül gyors telefon vagy ott a Xiaomi Redmi 4X.
Vagy ha esetleg vársz pár hónapot míg olcsobb lesz a Samsung Galaxy A5 2017 azis jó vétel lehet, bár nem hiszem hogy leesik 70K-ra az ára.
Koszi a valaszt.
A ket xiomirol olvastam teszteket meg neztem videokat. Tenyleg jonak tunnik ilyen ar mellett, es a g3 utan boven eleg lenne nekem .
A ket xiomi kozott esetleg mik a nagyobb kulonbsegek, egyik masik javara?
Mindkettőben Snapdragon 625-ös proci van és mind2-ben 4GB Ram, a kijelzőjuk ugyanugy 5,5 inch de fizikailag a MiA1 nagyobb szerintem. Hát a Redmi 4X olcsóbb szerintem kapni 50K alatt is a MiA1 meg 70K körül van. Mindkettő nagyon gyors. A MiA1 előnye hogy duplakamerás ( ez valakinek kifejezetten elönyős lehet) és az hogy a MiA1 egy Android One készülék tehát 2 évig biztosan jön rá frissités plussz 1 évig biztonsági frissités. Ja és mindkettőn van ujjelnyomat-olvasó.
Remélem tudtam segíteni🙂
Redmi 4X:Gyengébb SOC(SD435),csak HD felbontás,5"-os kijelző és maga az egész telefon elég kompakt
Mi A1:Jobb kamera,erősebb SoC(SD625),FHD felbontás,Android One telefon(Google féle Stock Android, 2 év garantált frissítés).
Egyértelműen a Mi A1 a jobb választás.
LG G6-ról pedig annyit hogy nem rossz, az ára is kellően lement de semmi extrát nem nyújt.Egy S7 vagy akár egy HTC 10 is sokkal jobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!