Beázott a telefonom. Mit tegyek?
Ma reggel történt az az eset hogy elég vizes kézzel használtam a telóm. Gondoltam nem lehet baj belőle, legalább tiszta lesz. Hááát... nem így lett. Pár perc használat után megtöröltem és lettetem hogy elintézzek valamit. Miután visszamentem és használni kezdtem láttam hogy a képernyő bal alsó sarkától befelé kb a képernyő közepéig van egy fehéres csík. Emellett a képernyő egész felső részén végén ugyanez. Nagyon megijedtem. Azonnal megtörltem vagy 3-szor, aztán egy nagy tál rizsbe beletettem kikapcsolt állapotba, száraz helyre a párkányra ahol besüt a nap. Ma egész nap úgy hagyom. Remélem segít rajta. Ha nem valami más ötlet?? Vagy szervíz? Nagyon drága lenne?? :/ A készülék: Iphone 6 plus
Válaszokat előre is köszi! :)
Garancia?
De erre azt tudom mondani,hogy nekem a Samsung Galaxy J5 2015 telomat 40.ezerért. akarták januárba megcsinálni,így passzoltam vettem újat
Nem hagynám ott,nem fog segíteni rajta
4x kellett volna megtörölni, mostmár mind1.
rizs is maximum akkor segítene, ha szét tudnád szedni...egy elég zárt helyről nem fogja "kiszívni" a párát, meg ha már a kijelzőn jelentkeztek tünetek, akkor az a nedvesség elért valami kritikus helyet, szóval jobb úgyse lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!