Beázott a VÍZÁLLÓ telefonom!?
Sziasztok!
Van egy Sony Xperia Z3 Compact telefonom, ami ugyebár vízálló. Nos, ezt kihasználva mindig vele tusoltam, mert szeretek zenét hallgatni közben. Nem érte közvetlen víz, csak rácsöpögött időnként. Ez fél évig teljesen jól működött, most azonban nagyon torz a hang, kicsit visszhangzik is. Ebből arra következettem - hatalmas logikával - hogy beázotak a hangszóróim!
Ezek nem a zárófül mögött vannak, szóval nem az én felelőtlenségem.
Van valami ötlet, hogyan lehetne korrigálni a problémát? Elvileg garanciás a telefon, de egy hangszóró miatt az egész készüléket kicserélni... Nem igazán szeretném.
Válaszokat előre is köszönöm!
A Sonyk köztudottan nem vízállóak, egy nagy parasztvakítás az egész.Millió cirkusz volt már emiatt.
Én rápróbálnék a cserére, de már most hallom, ahogy majd megmagyarázzák, hogy a te hibád.
Az én hibám? Épp azt írtam, hogy nem lehet a kis "kupakra" fogni, mivel a hangszóró nem ott van.
A rizs nem tudom mennyire segít, esetleg ha összeaprítom, akkor kerülhet kapcsolatba a hangszóró belsejével :D De kipróbálom, köszi!
Összes vízálló telefon hangszorója torz lesz, ha víz éri. Semmi baja a telefonnak, csak hagyd megszáradni a hangszorókat.
Ne szed szét, mert ugorhat a gari, ha utána vmit elrontasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!