Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. E W910i-n, hogy lehet...

S. E W910i-n, hogy lehet internetet csinálni?

Figyelt kérdés

Úgy szeretném, hogy amikor a telefont csatlakoztatom, akkor automatikusan a számítógép internetét, használja. Az USB/USB módok menüben találtam is egy ilyet, hogy Internet a számítógépen, keresztül, fel is ismeri a hálózatot (Helyi Kapcsolat 2), csak valamiért internet nem jön.

Miért lehet ez mit rontottam el?

Aki tudja légyszíves segítsen, előre is köszönöm!

2010. máj. 31. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nem fordítva van, hogy modemként működik, és a telefon internetjét használná a számítógép? (ami gondolom nincs)
2010. máj. 31. 15:16
 2/2 A kérdező kommentje:

a-a az a másik variáció, mikor a telefon modemként üzemel, de van a másik, mikor a telefon a számító gép internet kapcsolatát használja

Akinek S.E 910i-e van az megtudja nézni Beállítások-->Kapcsolódás-->USB-->USB Hálózat-->USB hálózat típusa--> Számítógépen át.

De nem jön net az istenért sem, de szerintem én rontottam el valamit.

2010. máj. 31. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!