Iphone 6s vagy Samsung galaxy s7 edge?
Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban?2017. nov. 11. 13:19
1/9 anonim válasza:
Nekem van egy s7 edge.
Szerintem egy iphone 7-8-nál is jobb vétel.
4 GB ram, iphone-ban csak 2 van, quad hd, iphone az full hd se, csak sima hd.
Szerintem a Samsung jobb vétel mint az iphone 6s.
2/9 anonim válasza:
6S, stabilabb, értékállóbb, és igen jó a kamera is, és nem ég be a kijelző mivel IPS.
3/9 anonim válasza:
Nekem 6s-em van,eletem legjobb mobilja.
Volt mar Samsungom is es teljesen belassult,szaggatott 2-3 honap utan,es a Samaung tabletem is hasznalhatatlan.
Igazabol a Samusung mindenbol jot gyart gyak telefonbol nem.
Az Iphoneom karacsonykor lesz 1 eves es meg mindig villamgyors.
A kamerajaval nagyon jo kepeket lehet csinalni es meg van live picture is.
Szerintem a tobb evre tervezel a telfonnal akkor Iphone-t veszel
4/9 anonim válasza:
iPhone 6s. Sokkal jobb, mint a Samsung
5/9 Brandon41 válasza:
#1 remélem azt tudo hogy az ios-nek sokkal jobb a memória kezelése, tehát beéri levesebb ram-mal. az iphone 6s 2gb ram-ja kb. annyit ér mint az s7 edge 4gb ram-ja. igazából az hogy a samsung s7 edge kijelzőjének felbontása qhd, az szép és jó, de a benne levő soc-nek jobban kell dolgozni ami gyorsabb merülést eredményez, aminek a tulaja nem annyira örül. Ha az iphone kijelzője csak hd ,de nem pixel-es akkor mindegy hogy mekkora felbontású. Ha pixeles a kijelző egy csúcstelefonnál az már gáz.
6/9 anonim válasza:
"sokkal jobb a memória kezelése"
ezen szerintem 2 év múlva is nevetni fogok ha eszembe jut.
8/9 anonim válasza:
Még egy 6 is gördülékenyen megy. 6s-ben még simán van 2-3 év. Viszont az aksija kevés nagyon.
9/9 anonim válasza:
Még az 5s is gördülékenyen megy :)
Egy 5s tulaj :) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!