Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tud az apple gyárila...

Brandon41 kérdése:

Miért nem tud az apple gyárilag egy gyors töltőt rakni az új iPhone-okhoz?

Figyelt kérdés
Az apple képes elkérni 300-400 ezer forintokat elkérni az új csili vili, minden jóval megáldott iPhone-okért,de hozzájuk egy hulladék töltőt ad (5w), és akinek gyors töltő kell, annak még fizetni kell több tíz dollárt , külön adapterre meg kábelre. Szerintem ez felháborító, hogy 2017-ben lassan 2018-ban az egyik legértékesebb cég képtelen gyárilag adni a telefonjukhoz egy gyors töltőt, ami nem hinném hogy olyan drága lenne.

2017. nov. 6. 22:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
48%
Talán azért nem, mert erre nem mindenkinek van szüksége, sőt, a legtöbb embernek nincsen, ráadásul az akkumulátort jobban igénybe veszi, így az élettartalma is rövidül. Továbbá ha már cipelsz magaddal töltőt, vihetsz powerbank-ot is, ami lényegesen olcsóbb játékszer. Ha meg valakinek minden áron kell ilyen, hogy 20-30 perccel hamarabb töltse fel a telefonját, hát vegyen magának, ne terhelje az amúgy is drága pakkot egy sokak számára felesleges tétellel (mert drágább lenne, az tuti, az Apple semmit nem ad ajándékba - de legalább is nem ingyen).
2017. nov. 7. 17:52
 22/30 anonim ***** válasza:
0%

Azért,mert az Iphone nem az emberekért van,hanem az emberek vannak az Iphone-ért!Egy normális inovatív telefon pl.:Samsung,Lg pedig az emberekért van nem pedig fordítva.Ezért nem kellene soha Iphone!

Ez egy jó kis videó amiről beszélek!

[link]

2017. nov. 7. 18:16
 23/30 anonim ***** válasza:
65%

normális ember el tudja dönteni, mikor tölti a telefonját...én például többnyire éjszaka felrakom, este 10-től reggelig. szerinted hol érdekel, hogy 3 óra alatt lesz 100-on vagy 1:45 alatt? úgyis a töltőn fog lógni reggelig.

most amiatt rinyálsz, mert te mindig csak akkor rakod fel a telefonodat, ha már 10%-on van, és ha ez éppen úgy esik, hogy nap közben, amikor még menned kéne valahova, akkor szarul jönne ki, hogy hát neked nincs 3 órád, hogy feltöltsd...egyéni probléma, nekem sosincs ilyen...majd ha szükségem lesz rá, akkor megveszem, nem vagyok ilyen fillérbaszó.

amúgy pedig a razer phone fülhallgatójának a hiánya miért nem zavar? leírtad, hogy há azé, me neked nem fontos a fülhallgató amúgy se...ja bocs, de hogy a gyorstöltő nem fontos mindenkinek, azt nem tudod lenyelni...:D hülye vagy.

2017. nov. 7. 19:46
 24/30 A kérdező kommentje:
Utolsó, ha egy picit jobban olvastad volna az utolsó kommentemet akkor most nem írtad volna, hogy 3 óráig kell töltenem a telefonomat. Szerintem azért fontosabb egy gyors töltő mint egy Sz*ros fülhallgató.
2017. nov. 8. 07:52
 25/30 Captain Logic ***** válasza:
86%
Szerinted… Sokak szerint meg nem… Remélem ezt fel tudod fogni…
2017. nov. 8. 09:15
 26/30 anonim válasza:
82%
Mert minek? Akinek kell, az megveszi, akinek nem kell, az nem. Nekem például felesleges volna, mert iPhone SE-m van, ami 1624Mah, vagyis az 1A-s töltő 1,5 óra alatt feltölti 0-ról 100-ra, de az iPhone 7 akkuja is 1960Mah, vagyis két óra alatt feltölt, de ha ez nem elég gyors neked, akkor itt az alkalom hogy elmenj a legközelebbi Apple Store-ba, és megvedd a gyorstöltőt!
2017. nov. 8. 16:17
 27/30 anonim ***** válasza:
Mert úgy gondolja (jogosan), hogy aki ki tud fizetni 440e ft-ot egy telefonra, az nem fog sírni egy 30e-s töltőért.
2017. nov. 9. 16:57
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
#22 Most minden Samsung fan erre a szar videóra veri a nyálát. Aztán hasonlíts össze egy iPhone 5S-t egy Samsung Galaxy S5-el. Érdekes dolgot tapasztalnál :D
2017. nov. 9. 16:58
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

#28 Akkor hasonlítsuk!?Nővéremnek Samsung S5 van és a mai napig kifogástalanul működik!És igen van különbség a két telefon között...a Samsung-ot legalább lehet okostelefonnak mondani ;)amúgy meg lehet nézni a két telefon között melyik,mennyit fejlődött x év alatt.

Többi no comment!

2017. nov. 9. 19:39
 30/30 anonim ***** válasza:
#29 Én iPhone 5S-t használok, és tökéletesen működik :D Semmi baja, gyors, és profi mint egy iPhone :D Az Apple legalább nem gyárt tömegtelefonokat, meg sütőlapokat (mondjuk mostanában ők is elkezdték) Az S5-re mikor volt utoljára frissítés? :D "Samsung-ot legalább lehet okostelefonnak mondani " Aztán miben "okosabb" egy Samsung, mint egy iPhone halljam :D A hülye arcfelismerőjével, amit egy képpel is fel lehet oldani? Vagy a "kirobbanó" sikert arató telefonjaikkal, ami valóban kirabbanó volt? :D Akkor nézzük melyik mennyit fejlődött :D Az S5-ben van ujjlenyomat-olvasó? Melyik telefonban volt ott először? (Tényleg nem tudom) A FaceID-t meg a Samsung arcfelismerőjét is össze lesz hasonlítani :D Egyedül amiben jobb a Samsung az az IP68-as vízállóság. Abban tényleg le van maradva az Apple. Meg esetleg a jack csatlakozó, bár az nézőpont kérdése, akinek van AirPods-a annak biztosan nem fog hiányozni. Az meg röhelyes, hogy az S8-at (ha még csak pár másodperccel is) de megverte az iPhone 6S a gyorsasági teszten :D
2017. nov. 9. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!