Miért nem tud az apple gyárilag egy gyors töltőt rakni az új iPhone-okhoz?
Azért,mert az Iphone nem az emberekért van,hanem az emberek vannak az Iphone-ért!Egy normális inovatív telefon pl.:Samsung,Lg pedig az emberekért van nem pedig fordítva.Ezért nem kellene soha Iphone!
Ez egy jó kis videó amiről beszélek!
normális ember el tudja dönteni, mikor tölti a telefonját...én például többnyire éjszaka felrakom, este 10-től reggelig. szerinted hol érdekel, hogy 3 óra alatt lesz 100-on vagy 1:45 alatt? úgyis a töltőn fog lógni reggelig.
most amiatt rinyálsz, mert te mindig csak akkor rakod fel a telefonodat, ha már 10%-on van, és ha ez éppen úgy esik, hogy nap közben, amikor még menned kéne valahova, akkor szarul jönne ki, hogy hát neked nincs 3 órád, hogy feltöltsd...egyéni probléma, nekem sosincs ilyen...majd ha szükségem lesz rá, akkor megveszem, nem vagyok ilyen fillérbaszó.
amúgy pedig a razer phone fülhallgatójának a hiánya miért nem zavar? leírtad, hogy há azé, me neked nem fontos a fülhallgató amúgy se...ja bocs, de hogy a gyorstöltő nem fontos mindenkinek, azt nem tudod lenyelni...:D hülye vagy.
#28 Akkor hasonlítsuk!?Nővéremnek Samsung S5 van és a mai napig kifogástalanul működik!És igen van különbség a két telefon között...a Samsung-ot legalább lehet okostelefonnak mondani ;)amúgy meg lehet nézni a két telefon között melyik,mennyit fejlődött x év alatt.
Többi no comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!