Brandon41 kérdése:
Miért nem tud az apple gyárilag egy gyors töltőt rakni az új iPhone-okhoz?
Figyelt kérdés
Az apple képes elkérni 300-400 ezer forintokat elkérni az új csili vili, minden jóval megáldott iPhone-okért,de hozzájuk egy hulladék töltőt ad (5w), és akinek gyors töltő kell, annak még fizetni kell több tíz dollárt , külön adapterre meg kábelre. Szerintem ez felháborító, hogy 2017-ben lassan 2018-ban az egyik legértékesebb cég képtelen gyárilag adni a telefonjukhoz egy gyors töltőt, ami nem hinném hogy olyan drága lenne.2017. nov. 6. 22:16
11/30 anonim válasza:
Mennyi idő alatt tölti fel a normál töltő?
Bár nem ismerem , de azt a pici akksit nyilván az is hamar fel tudja tölteni.
13/30 anonim válasza:
Az iPhone X-ben 10.35 Wh-s akku van, szóval 2 óra nagyjából elég is lehet neki. Gondolom, a többi iPhone-é még kisebb.
14/30 anonim válasza:
nagyon kis butaság amit kérdeztél kérdező, látszik hogy semmi fogalmad a kereskedelemről, miért fizessen mindenki a gyorstöltővel csomagolt iphone x-ért 30ezerrel többet, ha a többségnek elég a sima töltő is? akinek plusz kell az fizesse meg, mindenhol így van ez
15/30 anonim válasza:
Ez igy van , vagyis igy lenne mindenhol, kivétel ahol adnak gyors töltőt.
Nekem 50 ezres telefonhoz adtak, nem kellett pluszba venni. Mondjuk ehhez jár is, mert 6000 mAh az akksi. Normál töltő bekrepál mire felküzdi.
16/30 Captain Logic válasza:
A razer phone-hoz pedig nincs füles…
17/30 anonim válasza:
16. De az biztos magyar bolt?
Én rögtön ott hagynám , ha kiszednék a tartozékokat a dobozából.
Ennyivel gerincesebek a kinaiak. Abban minden benne van, hiánytalanul.
Én onnan hozattam, és minden meg volt.
Gyorstöltő, füles, OTG kábel, Szilikon tok, 2 kijelző védő, adatkábel, SIM tű.
18/30 Captain Logic válasza:
#17 Pontosan miről is beszélsz? A Razer Phone nov 17-én jelenik majd meg.
19/30 A kérdező kommentje:
#16 engem egyáltalán nem zavar, hogy ha nem adnának fülhallgatót a telefonomhoz, mivel nem nagyon szeretem (ez így is volt a oneplus 3t-el, nem is nagyon érdekelt hogy nincs hozzá). Amúgy YouTube-on, hogy mennyi idő kell a feltöltéséhez és, hát a ti emlegetett 2 órából inkább 3 óra lett, ami szerintem 2017-18-ban elég rossz. Ha a profit miatt fizetős a gyors töltő, akkor a Samsung miért tud gyárilag gyors töltőt adni a telefonjukhoz? Samsung is nagyban játszik, rekord nyereséggel mégis gyors töltőt ad a telefonokhoz, mondjuk eltudom képzelni hogy ha egyszer csak fizetőssé tennék milyen botrány lenne belőle.
2017. nov. 7. 17:31
20/30 Captain Logic válasza:
Nem lenne botrány, hiszen a Samsung csinálja. Amit a Samsung csinál, az oké, amit az Apple, az égetni való...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!