Junior-gamer kérdése:
Milyen telefont vegyek?
Figyelt kérdés
A keret 45.000ft!
A xiaomi 4x telefon az ami eddig nagyon tetszik!
A kínai telefonok nem érdekelnek (tudom a xiaomi is az de az eu piacra tervezte ezt a telefont ha jól tudom)
A kérdéseket előlre köszönöm!
A telefont facebookra meg képekhez használnám játszani nem szoktam rajta.
2017. nov. 6. 17:20
1/4 anonim válasza:
Egy néhány dolog, a xiaomi full kinai, es nem europara van tervezve. Ennyiért csak kinabol kpasz hasznalhatot. Amugy meg facebookra a legolcosbb is jo. Én a kinaiakat ajánlom neked, már lejárt a kinai gagyi korszak, nézz körül gearbest.com-on
2/4 anonim válasza:
A 4x nagyon jó.
Az első azt se tudja, hogy mi fán terem. Főleg, hogy van külön global verzió. Ennyi pénzért verhetetlen. De 40ért is meg lehet venni.
A huawei is nagyon jó még.
3/4 anonim válasza:
Teljesen jó választás a Redmi 4x 3/32 GB. Kínai a telefon, és mégis jó. Az nem jó megfogalmazás, hogy nem au EU piacra lett tervezve. Ugyanis az Európában és a világ más részein más frekvenciákat alkalmaznak a mobil internet (4G) szolgáltatáshoz. Eu-ban működik a B20 (800 mHz) sáv is. Ha az adott telefon tudja kezelni ezt a sávot, akkor teljesen alkalmas eu-s használatra. Ha nem, akkor csak korlátozottan. Erre mondják, hogy "nem eu piacra tervezett a telefon". A Redmi 4x mindkét változatban elérhető. A vásárláskor figyelj erre is.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Úgy tudom van benne B20
A mostani telefonom egy Vernee thor és nincsennek túl jó véleményeim róla :(
Ha tudtok írhattok másik alternatívákat!
2017. nov. 7. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!