Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek maximum...

MGéza kérdése:

Milyen telefont vegyek maximum 30-40 ezer forintért?

Figyelt kérdés
Új vagy használt? Nem tudok dönteni. Kínai webshopban van bőven kínálat ebben a kategóriában. Minimum 2-4Gb ram kéne hogy bírjon ezt-azt komoly akadás nélkül: weblapokat mint tippmixpro. Használtból a Sony Z3-at nézem ami nekem szerintem nekem megfelelne, de ti mit ajánlotok?
2017. nov. 6. 11:37
 1/5 anonim ***** válasza:
13%

Használtat nem érdemes venni. Annak oka van hogy eladják. 40-ért vagy esetleg egy kicsivel többért nagyon jókat lehet már venni újat . Nyugodtan nézz szét a kinaiak közt,

szinte mind jó.

2017. nov. 6. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
kínait ne vegyél, ha mégis akkor kínából rendeld, mert pont ugyanannyi garancia lesz rá mintha itthon vennéd (semennyi)
2017. nov. 6. 12:12
 3/5 Higher than the sky válasza:

Semmi baj nincs a használt telefonokkal. Én mindig használt telefont veszek és sok tapasztalatom van a használt telefonokkal. Egyikkel se volt még gond. És nincs oka az eladásnak, a régi telefonjaimat én is mindig eladtam, és nem azért mert szar volt, hanem mert már nem kellett.

A kérdésre a válasz...használtan ajánlom a OnePlus One-t :)

2017. nov. 6. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Xiaomi Redmi 4X
2017. nov. 6. 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
Kinai mindenképp, csak ne valami fullnoname kinait. Vernee MIX 2 jo valasztas lehet. Es gearbesten van EU Express szallitas. Tovabba a rendeljkinait.hu oldalon egesz jo kis telefontesztek vannak, ebből is csemegezhetsz
2017. nov. 6. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!