Iphone x vagy iphone 8 plus?

Attól függ.
Részemről inkább egy 8plus.
Az X jól néz ki (bár ez relatív, én például ezzel vitatkoznék..), OLED kijelzős, nagyobb az akku, van arcfelismerője (Face ID), mindkét kamera kapott OIS-t..DE: ott van az a bizonyos "notch", ami miatt nem tudod kihasználni az amúgy nagyon jó (végre valahára..idáig is eljutottunk..) OLED kijelzőt, mert igazából bármilyen tartalomról legyen is szó, az a szar belerondít. A Home gomb meg első sorban az ujjlenyomat olvasó hiánya is okozhat gondokat, mivel a Face ID új, nem olyan kiforrott mint a TouchID amit évek óta fejlesztenek, és kérdéses hogy milyen helyzetekben fogja faképnél hagyni a tulajdonosát. Végül pedig ott van az ára.. Mert ugyan a 8plus is márga drága, de ez egyenesen kib***ottul.
Ami a 8plus mellett szól az pedig az, hogy hardverileg (tehát nyers erő szempontjából) teljesen ugyanazt a telefont kapod. Megvan rajta a jó öreg ujjlenyomat olvasó. Hátránya meg az, hogy a kijelző IPS FullHD (kérdés ez kinek hátrány, nekem igen, miért nem OLED?! Évek óta annak kellene lennie... az a marketingszöveg, hogy eddig nem voltak jók az OLED-ek, süket dumának is rossz..), a rohadt nagy kávák a kijelző kőrül, meg az arcfelismerés hiánya (kérdés, hogy a TouchID mellett hiányzik e valakinek).
Szóval ha valaki a legújabbat, szeretné, akkor X, de amúgy tökéletes a 8plus.
Igen mert az iphone x az kb.: 380.000ft
Az iphone 8plus pedig kb.:240.000ft

iphone 8 plus, szerintebb abban jobb, hogy tovább bírja az akkumlátor, ips kijelző sokkal jobb az oled színei rikitanak nekem a iphone x kijelzője és piros színek olyan samsung érzést kapok tölük. Ja és jobban gazdálkodik a 3gb-rammal és olcsóbb!
az iphone x, pedig abban jobb, hogy alig nagyobb az i8-nál és mégis hatalmas a kijelzője, egy hangyadákónyit jobb a kamerarendszere, na meg faceid... egy jó dolog mert mindig felismer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!