Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone x vagy iphone 8 plus?

Iphone x vagy iphone 8 plus?

Figyelt kérdés
2017. nov. 5. 20:26
 1/8 Nemtudomanevem(sem) ***** válasza:

Attól függ.

Részemről inkább egy 8plus.

Az X jól néz ki (bár ez relatív, én például ezzel vitatkoznék..), OLED kijelzős, nagyobb az akku, van arcfelismerője (Face ID), mindkét kamera kapott OIS-t..DE: ott van az a bizonyos "notch", ami miatt nem tudod kihasználni az amúgy nagyon jó (végre valahára..idáig is eljutottunk..) OLED kijelzőt, mert igazából bármilyen tartalomról legyen is szó, az a szar belerondít. A Home gomb meg első sorban az ujjlenyomat olvasó hiánya is okozhat gondokat, mivel a Face ID új, nem olyan kiforrott mint a TouchID amit évek óta fejlesztenek, és kérdéses hogy milyen helyzetekben fogja faképnél hagyni a tulajdonosát. Végül pedig ott van az ára.. Mert ugyan a 8plus is márga drága, de ez egyenesen kib***ottul.

Ami a 8plus mellett szól az pedig az, hogy hardverileg (tehát nyers erő szempontjából) teljesen ugyanazt a telefont kapod. Megvan rajta a jó öreg ujjlenyomat olvasó. Hátránya meg az, hogy a kijelző IPS FullHD (kérdés ez kinek hátrány, nekem igen, miért nem OLED?! Évek óta annak kellene lennie... az a marketingszöveg, hogy eddig nem voltak jók az OLED-ek, süket dumának is rossz..), a rohadt nagy kávák a kijelző kőrül, meg az arcfelismerés hiánya (kérdés, hogy a TouchID mellett hiányzik e valakinek).

Szóval ha valaki a legújabbat, szeretné, akkor X, de amúgy tökéletes a 8plus.

2017. nov. 5. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen mert az iphone x az kb.: 380.000ft

Az iphone 8plus pedig kb.:240.000ft

2017. nov. 5. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Inkabb iphone X plus.

Jovore jon.

2017. nov. 6. 00:05
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
El ne higgyétek hogy ez érdekli a kérdezőt. Az a 3 pont amit a kérdésért kap, az fontos neki.
2017. nov. 6. 07:30
 5/8 A kérdező kommentje:
Engem a pontok ku***ra nem érdekel.
2017. nov. 6. 19:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Csak szeretnék egy iphonet csak nem tom hogy megéri-e az iphone x.
2017. nov. 6. 21:24
 7/8 anonim válasza:
Nekem iPhone 8 plus-om van, teljesen elégedett vagyok vele. Viszont nem 240.000 Ft. hanem 300.000 tehát ezt elnezted :/ az iPhone x meg 400.000 Ft. felett van, persze megbízhatóan. Viszont nem tud sokkal többet ennél a telefonnál, és engem személy szerint idegesítene a home-gomb hiánya, de persze saját velemenyem szerint
2018. márc. 15. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:

iphone 8 plus, szerintebb abban jobb, hogy tovább bírja az akkumlátor, ips kijelző sokkal jobb az oled színei rikitanak nekem a iphone x kijelzője és piros színek olyan samsung érzést kapok tölük. Ja és jobban gazdálkodik a 3gb-rammal és olcsóbb!

az iphone x, pedig abban jobb, hogy alig nagyobb az i8-nál és mégis hatalmas a kijelzője, egy hangyadákónyit jobb a kamerarendszere, na meg faceid... egy jó dolog mert mindig felismer.

2018. nov. 13. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!