Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem veszik fel, ha...

Miért nem veszik fel, ha ismeretlen a szám?

Figyelt kérdés
Érdeklődnék, hogy miért van az egy ideje, hogy ha nem írja ki valakinek a telefonszámát, akkor az illető nem veszi fel a telefont? Lehet csak én vagyok ilyen hülye, hogy mindenkinek felveszem. De igaz, idáig még semmi problémám nem volt belőle. Nem hívott titkos ügynök, vagy egy ufó, nem akartak telefonon keresztül lepuffantani sem,nem zaklatott senki, stb. Ha olyan valaki hívott, akivel nem akartam beszélni,elnézést kérve, letettem a telefont.Ennyi! Sokkal parasztabb dolog az szerintem, ha nem veszem fel a telefont.Mi történhet, (ezt most tényleg komolyan, ártatlan ibolyakék szemekkel kérdezem) ha egy ismeretlen számnak felveszem a telefont. Tényleg szeretném tudni, mert erre még nem jöttem rá.Régen és még most is, akinek van vezetékes telefonja, és nem kijelzős, ott sem tudtuk sosem, hogy ki hív bennünket, mégis felvettük. Nem származott belőle semmi bajunk. Csak én érzem úgy, mintha mostanában ez olyan divathullám féle lenne? Természetesen, én is úgy hívok általában mindenkit, hogy kiírja a számom, de előfordul pl. hogy véletlenül nem töltöttem fel a telefonom, és vezetékesről hívom az illetőt, mert sürgősen el kellene érnem, de nem tudom emiatt, mert nem írja ki a számom.Engem is hívtak már hivatalból fontos ügyben vezetékesről, nem írta ki a számot, de automatikusan felvettem. És még jó, hogy felvettem!
2017. nov. 2. 10:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én felszoktam venni, még semmi problémám nem származott belőle. Mi mást tudhatna meg rólam, mint amit már amúgy is tud, a telefonszámom. Egyéb adataim sehol sem szerepelnek, de még, ha tegyük fel azt is tudná, mire használhatná fel? Nincs titkolni valóm, mire menne az adataimmal, mire tudná felhasználni, mivel manipulálhatna? Ma már mindenkinek van mobilja, és ettől olyan fontos embernek érzi magát, hogy azt hiszi pont az ő adataira van szüksége bárkinek is. Mégis mit kezdene vele? Egyszer egy álláshirdetésre jelentkeztem, hirdetés alapján, ahol csak a telefonszám volt megadva. Automatikusan felhívtam vezetékesről, (mert a mobilom éppen nem volt felöltve) meg sem fordult a fejemben, hogy ezt ne tegyem, hiszen egyértelmű, hogy azért van az a telefon is. Bemutatkozás helyett, egy férfi hang rögtön azt kérdezte tőlem, hogy vezetékesről hívtam ugye, mit sem sejtve, kedvesen közöltem vele, hogy igen, erre ő meglehetősen arrogánsan közli velem, hogy megadhatnám neki a tiszteletet én is, hogy megadom a számom. Se köpni, se nyelni nem tudtam, miközben ő többszörösen tiszteletlen volt. Először is nem mutatkozott be, másodszor elfelejtette, hogy egy hölggyel beszél, aki még csak nem is a beosztottja, harmadszor pedig illet volna a hirdetésében feltüntetni, hogy hová keres munkatársat, vagyis így én is (más is) lehetnénk bizalmatlanok azzal szemben, aki így hirdet állást, negyedszer pedig, bemutatkozás után kedvesen, intelligensen közlöm az illetővel a mondandómat. Isten mentsen egy ilyen főnöktől mindenkit!
2017. nov. 6. 14:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Nekem viszont épp ma délelőtt volt olyan ismeretlen számról jövő hívásom, hogy amikor felvettem, volt egy kattanás és a kicsengetési hang szólt, -úgy, mintha én hívnék fel valakit! Azonnal kinyomtam, de mi lehetett ez?

Délután ismét hívott egy ismeretlen szám, de ezt már alapból kinyomtam!

2017. nov. 6. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!