IPhone esetén ismeretlen számok blokkolását lehetővé tevő alkalmazás?
Nem kell hogy mindenféle feature legyen, kizárólag az ismeretlen számmal érkező hívásokat blokkolja, jelezzen foglaltat.
Nem kell hogy többet tudjon, én már ennek is nagyon-nagyon, elmondhatatlnaul örülnék.
Ha csak egy nagy alkalmazás kis részeként elérhető ez az opció és más lehetőség nincs, akkor is érdekelne az adott alkalmazás...
Jó kérdés, ez a legjobb, amit találtam, de nem vagyok biztos benne, hogy működik:
Jailbreak-elve biztosan vannak ilyen app-ok, de nem feltört rendszerben ezt nem tudod megcsinálni.
A ne zavarjanak mód egy workaround erre, hogy aki a kontaktjaid között van, az hívhat, a többieket elutasítja. De arra nincs mód, hogy pl. azokat utasítsa el automatikusan, akik rejtett számmal hívnak. Arra a megoldás az, hogy kinyomod azonnal. Előbb-utóbb megunják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!