Android vagy IOS?
Figyelt kérdés
Mindegyikről hallottam jót meg rosszat,de nem tudok eligazodni. Egy okos ember leírná melyik a jobb,illetve miért?Melyiket lenne érdemesebb megvennem:Samsung Galaxy A3 2017,vagy Iphone 6s?2017. okt. 30. 08:55
13/23 anonim válasza:
A méretükön, az anyag és összeszerelés minőségén kívül nem egy kategória a kettő. A 6s teljesítményre sokkal jobb. Az A3 előnye a por és vízállóság, valamint hogy van belőle dual SIM-es.
14/23 anonim válasza:
A válaszokat (mármint az értelmes válaszokat) látva kicsit a készülékek felé tolódott a téma, én maradnék az oprendszernél és előrebocsájtom: elfogult vagyok. Nem, sem droidos, sem almás nem vagyok. Tapasztalatom és ebből leszűrt véleményem van. Az android oprendszert egyszerűen képtelen vagyok elfogadni, megszokni, nemhogy megszeretni. Számomra túlbonyolított, nem logikus. Nálam windows telefonnal kezdődött az okostelefonos korszak, ott is maradtam. (Még. Lassan el kell engednem ezt a vonalat, hiszen a rendszer magára maradt. Váltanom kell majd.) De nem ez a fontos. Számomra sok érv szól a droid ellen, de legnagyobb mértékben a veszélyeztetettsége. Alma ellen meg az ára. Viszont kétségtelenül jobban összerakottt az oprendszere (szerintem) és a készülékek is tartósabbak (szintén szerintem).
15/23 anonim válasza:
Enyje Dávidka, hát nem szép dolog mások kérdése alatt veszekedni, főleg ha nincs igazad. Elnézést kérek mindenkitől, ő a kisfiam, 9éves és néha kölcsön kéri a telefonom.
A kérdésre térve egyértelműen az iPhone 6s a jobb.
Egyébként Dávidka pont ezt a telefont kérte a szülinapjára, de csak egy olcsóbb Samsungott kapott, mivel úgy gondoltam semmi szükség ilyen drága telefonra, az olcsóbb is használható.
16/23 anonim válasza:
#17 csucs volt amikor megvettem az s5ot :D 3 eve vazzeg.
17/23 anonim válasza:
Érdemes megnézni Magyarósi Csaba iOS 11-es videóját, amiben elmondja hogy kb használhatatlan lett a 6S-e. Én inkább S7 mellett döntenék.
18/23 anonim válasza:
ELőző: ez igaz de már javítva van ez iOS 11.1-ben.
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Akkor a 6s mellett döntök. Szerintetek elég az a bizonyos 16 GB?
2017. nov. 1. 12:53
20/23 anonim válasza:
Nekem 8 is elég. A te készülékhasználati szokásaidat neked kell ismerned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!