Android vagy IOS?
Az elso cska egy ifan.
Am a samsung jobb
Az iPhone-ok tovább kapnak frissítést, kb 4-5 évig kapnak, és iPhone 6s 2015-ben jött ki, szóval még 2-3 évig fog kapni frissítést.
A Samsung A3 elvileg meg fogja kapni majd jövő év első felében az android 8.0-ás firssítést utána meg szerintem már nem fog kapni.
Nekem most Samsung van (A5 2017), de ha legközelebb telefont veszek akkor iPhone-t szeretnék.
Én ifan? :D
Sosem vennék iPhonet, mert nincs rá szükségem. Elvagyok egy középkategóriás Xiaomival is.
Egy ilyen kérdésnél Dávid az, akit soha nem szabad figyelembe venni, mert nem képes objektíven gondolnozni.
Az iPhone 6S-t általában az S7-el, meg hasonlókkal szokták összehasonlítani (nem is tudom, Dávid miért nem említette meg a kedvencét), ráadásul árban is kilométerekre vannak egymástal (140-60). Ha mindkettőre van pénzed, akkor egyértelműen 6S ezek közül, de ha kacsintgatasz a samsung felé, akkor nézz rá az S7 Edge-re is, mert az inkább a 6S vetélytársa (140).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!