Iphone6s vagy iphone 7?
Figyelt kérdés
Szeretném leváltani régi telefonomat és ez a két opció amik közül valasztok. Melyik érné meg jobban ? Jobb ötlet több penzt befektetni egy iphone 7be? Vagy esetleg egy jó állapotban lévő használt iphone 6s olcsóbban?2017. okt. 29. 11:42
2/7 anonim válasza:
Ezek kozul iPhone 7. De en s8at vennék
3/7 anonim válasza:
Hát ha inkább 7.
Vagy az iphone 8.
De használtan ne vegyél iphone-t a lock miatt is meg akkor te leszel az első tulaj.
De az újabb android-os telókon mint Samsung s7 vagy s8 is van lock, azokat is wifi-vel kell aktiválni, van Samsung account stb.
Újabb, drágább telókat nem érdemes használtan venni, mindegyik lock-os, mármint aminek az eredeti ára 200.000 körül van.
4/7 Captain Logic válasza:
Szerintem is 7. Dávid, ez még mindig nem az a kérdés…
5/7 anonim válasza:
Szerintem ha hosszútávra tervezel érdemes befektetni az iphon 7-be. Ha én 6s-t kellene vegyek, akkor inkább választanám a SE-t.
6/7 A kérdező kommentje:
Mennyire megbízható vajon egy 80 ezer Ft körül iphone 6s-nek az állapota? Vagy ez teljesen telefon és használó függő? Vagy nem érdemes bekockáztatni egy ilyet? Esetleges hiba esetén már gondolom semmi garancia és teljesen zsebből megy a javítás.
2017. okt. 29. 15:57
7/7 anonim válasza:
Van 80.000-ed?
Akkor vegyél újonnan egy Samsung A5-öst.
Az is 32 Gb-os, full hd.
És lesz rá android 8.
Az jobb lenne mint használt apple.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!