Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidra van valamilyen...

Androidra van valamilyen használható torrent kliens?

Figyelt kérdés
Olyan, amivel meg tudok nyitni torrent fájlokat és le tudom tölteni.
2017. okt. 28. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

[link]

Note 3, kicsit későn esett le, elnézést. Így sinc sajnos sok különbség.

2017. nov. 2. 01:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Értem, Köszi a válaszokat!
2017. nov. 2. 19:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Hozzá kell tennem ehhez az egészhez, hogy a feltételezésed, miszerint megveszel egy csúcstelefont és tudod értelmesen használni évek múlva is helytálló lenne ideális esetben, és így is kellene működnie.

A gyártónak viszont nem ez az érdeke. Megfigyelhető, hogy az androidos alkalmazások rendszerigényét mesterségesen nyomják felfelé (lehetetlen, hogy egy ennyire pénzzel teli iparágban nem jut optimalizálásra), hogy minél sűrűbben, minél jobb, minél drágább készüléket kelljen venned, ha használni akarsz valamit. A gyártó érdeke az, hogy a felhasználó legalább kétévente cserélje le a telefont, bármilyen legyen is.

A gyártóknak rengeteg finom, alig észrevehető módszere van arra, hogy a felhasználót újabb vásárlásra kényszerítsék. Az általad tapasztalt az egyik.

2017. nov. 3. 00:24
 14/14 A kérdező kommentje:
Én elég hülye vagyok ehhez a témához, egyszerűen nem értem, hogy az az alkalmazás, ami két éve még normálisan működött és tette a dolgát, hogy lesz egyszer csak szemét? Ha nem frissítem és ugyanaz a telóm akkor annak működnie kéne, nem? Azt persze értem, hogy az újabb verziókat direktben csak a csúcskategóriás gépekre optimalizálják... Undorító... Én nem fogok 2 évente telót cserélni ezért, legfeljebb ha elromlik.
2017. nov. 3. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!