Akik az iphonera esküsznek, válaszolnának nekem?
Elég rég óta használok iPhone-t (4S óta) és elötte soha nem volt androidos készülékom. Időközben ki-ki próbálgattam mindig a csúcs droidokat is megjelenéskor (S6 Edge, S7, S8, Note 8, Pixel, stb.)
Gépem is kizárólag Macbook és iMac van, leginkább munka miatt.
Eleinte a megbízhatóság miatt szerettem az iOS-t viszont a mostani iOSnél rosszabb oprendszert még sosem adtak ki. Egyszerűen borzasztó, hogy tele van hibákkal.
Az egyetlen ok amiért nem váltanék és nem is fogok az iMessage és a Facetime. Rengeteg üzleti megbeszélést tartunk Facetimeon és bár lehetne alternatívát keresni, de nem fog hozzám alkalmazkodni több tucat ember.
Siri az tényleg jó :D
2. Köszönöm a választ, esetleg konkrétumokat tudnál írni a hibákra?
3. Nem így értettem a kérdést..nyilván mindenkinek másra kell (munka, játék, vagy csak mindennapi használat pl facebook, fényképezgetés) és pont azért kérdeztem hogy ezek alapján a szempontok alapján melyik a jobb, mert azt értem hogy különböző a kettő, de az kizárt hogy ugyanazt a teljesítményt nyújtják.
Nem produkál idétlen hibákat pár hét munka után. / nem kell kétnaponta újraindítani /
Nem fagy le. Aki mást állít az hazudik. Pont. / a hibás, JB-s készülék más téma /
Gyorsan, megbízhatóan működik.
Nincs vírus. Soha.
A hülye tévhitekkel ellentétben lehet fájlokat mozgatni oda-vissza a PC-re, nem kell iTunes. Nekem évek óta nincs fent. Csak utána kéne olvasni kicsit. Pofonegyszerű másolgatni.
A tévhitekkel ellentétben nekem ez az első márka ami maradéktalanul tud két napot, szűkösen hármat egy töltéssel. Nyilván van 4-5 mAh-s gép ami jobb...
Ergo:
Nem lehet launchert csereberélni. Nagy kaland, működik a gyári. Jól.
Nem lehet lopott programokat futtatni. Ez van. Meg kéne fizetni a fejlesztők munkáját. Amúgy van ingyen minden ami kell. Navi is.
"Nem produkál idétlen hibákat pár hét munka után. / nem kell kétnaponta újraindítani /
Nem fagy le."
Lássuk csak.
De.
De tud pár hét után is.
Nem kell egy telót se.
Remélem ezen fájó igazságokkal nem tiportam bele érzékeny lelkedbe.
Válasz a kérdésre:
A mi a 'jobb' ez relatív fogalom így nem lehet értelmes választ adni a kérdésre.
Max úgy hogy pl egy iphone 6s az jobb egy 5snél.
De Pl egy 8 plus jobb-e egy Note 8nál ez totál értelmetlen így.
Van amiben az egyik teljesít jobban van amiben a másik ,de ez is telejesen szubjektív dolog.
Send from iphone 8 plus.
Kisfiam! :)
Nem fagy le. Pont. Aki mást mond hazudik.
Minden android lehal pár nap/ hét meló után. Ez van. Ez nem leminősítés, ilyen rendszer. Ez van.
Remélem ezen tényekkel nem tiportam bele érzékeny lelkedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!