Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akik az iphonera esküsznek,...

Akik az iphonera esküsznek, válaszolnának nekem?

Figyelt kérdés
Konkrétan az lenne a kérdésem, hogy minden elfogultság nélkül leírnátok, miért és miben jobb egy Apple termék az androidos társaiknál? Kíméljetek meg a hülyeségektől, komoly válaszok érdekelnek csak.
2017. okt. 27. 19:35
 1/9 anonim válasza:
Szuper jó a Siri benne, de utálatos, hogy mindenhez programot kell letölteni.
2017. okt. 27. 19:38
 2/9 anonim ***** válasza:

Elég rég óta használok iPhone-t (4S óta) és elötte soha nem volt androidos készülékom. Időközben ki-ki próbálgattam mindig a csúcs droidokat is megjelenéskor (S6 Edge, S7, S8, Note 8, Pixel, stb.)

Gépem is kizárólag Macbook és iMac van, leginkább munka miatt.

Eleinte a megbízhatóság miatt szerettem az iOS-t viszont a mostani iOSnél rosszabb oprendszert még sosem adtak ki. Egyszerűen borzasztó, hogy tele van hibákkal.

Az egyetlen ok amiért nem váltanék és nem is fogok az iMessage és a Facetime. Rengeteg üzleti megbeszélést tartunk Facetimeon és bár lehetne alternatívát keresni, de nem fog hozzám alkalmazkodni több tucat ember.

2017. okt. 27. 19:48
 3/9 Captain Logic ***** válasza:
Erre úgyse fog senki objektív választ adni, mivel mindenkinek mások az igényei. Teljesen máshogy működik a 2 rendszer, nem nagyon lehet összehasonlítani őket. Még ha azt kérdeznéd, hogy Samsungos android vagy Sonys... Ez körübelül ugyanaz, mintha megkérdeznéd, hogy miben jobb a sajtos croissant a a kakaós csigánál...
2017. okt. 27. 19:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Siri az tényleg jó :D

2. Köszönöm a választ, esetleg konkrétumokat tudnál írni a hibákra?

3. Nem így értettem a kérdést..nyilván mindenkinek másra kell (munka, játék, vagy csak mindennapi használat pl facebook, fényképezgetés) és pont azért kérdeztem hogy ezek alapján a szempontok alapján melyik a jobb, mert azt értem hogy különböző a kettő, de az kizárt hogy ugyanazt a teljesítményt nyújtják.

2017. okt. 27. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem produkál idétlen hibákat pár hét munka után. / nem kell kétnaponta újraindítani /

Nem fagy le. Aki mást állít az hazudik. Pont. / a hibás, JB-s készülék más téma /

Gyorsan, megbízhatóan működik.

Nincs vírus. Soha.

A hülye tévhitekkel ellentétben lehet fájlokat mozgatni oda-vissza a PC-re, nem kell iTunes. Nekem évek óta nincs fent. Csak utána kéne olvasni kicsit. Pofonegyszerű másolgatni.

A tévhitekkel ellentétben nekem ez az első márka ami maradéktalanul tud két napot, szűkösen hármat egy töltéssel. Nyilván van 4-5 mAh-s gép ami jobb...

Ergo:

Nem lehet launchert csereberélni. Nagy kaland, működik a gyári. Jól.

Nem lehet lopott programokat futtatni. Ez van. Meg kéne fizetni a fejlesztők munkáját. Amúgy van ingyen minden ami kell. Navi is.

2017. okt. 27. 23:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért azt se felejtsük el hogy Androidon ott a Google Assistant ami jobb is mint a Siri. Csak szerintem! (igazából nem csak szerintem, de ezt oda kell írni hogy enyhítsem a büntetésem, mivel most néhány iPhoneos valószínűleg fel fog háborodni...)
2017. okt. 27. 23:56
 7/9 anonim ***** válasza:

"Nem produkál idétlen hibákat pár hét munka után. / nem kell kétnaponta újraindítani /

Nem fagy le."

Lássuk csak.

De.

De tud pár hét után is.

Nem kell egy telót se.

Remélem ezen fájó igazságokkal nem tiportam bele érzékeny lelkedbe.

Válasz a kérdésre:

A mi a 'jobb' ez relatív fogalom így nem lehet értelmes választ adni a kérdésre.

Max úgy hogy pl egy iphone 6s az jobb egy 5snél.

De Pl egy 8 plus jobb-e egy Note 8nál ez totál értelmetlen így.

Van amiben az egyik teljesít jobban van amiben a másik ,de ez is telejesen szubjektív dolog.

Send from iphone 8 plus.

2017. okt. 28. 08:38
 8/9 anonim ***** válasza:

Kisfiam! :)

Nem fagy le. Pont. Aki mást mond hazudik.

Minden android lehal pár nap/ hét meló után. Ez van. Ez nem leminősítés, ilyen rendszer. Ez van.

Remélem ezen tényekkel nem tiportam bele érzékeny lelkedbe.

2017. okt. 29. 00:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Apple szervízben dolgozom ezt benézted öreg.
2017. okt. 29. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!