Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone se vélemény?

Iphone se vélemény?

Figyelt kérdés
Minden érdekel!! Köszi :)

2017. okt. 22. 20:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nekem s7 edge van, 5,5-es kijelző.

Én simán farmer zsebben hordom, teljesen kényelmes.

Ja és a lényeg hogy vannak ezek a nagyobb kijelzős mobilok, a lényeg hogy maga a telefon nem sokkal nagyobb, csak a kijelző nagyobb, mert maga a váz nem sokkal nagyobb.

Pl. volt egy lenovo-m ami 5-ös kijelzős volt, most megvettem az s7-est ami 5,5-es, de a telefon kb. ugyanakkora.

2017. okt. 23. 10:30
 12/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, mondjuk a Sony-nak nagy a kávája, szóval nem minden esetben a kijelző nagysága miatt nagyobb a telefon. Bár egy 4 colos telefonnál nagyobb lesz egy 5,5 colos telefon, de persze, ezt mindenki döntse el, neki mi a jó.
2017. okt. 23. 15:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen telefonom van, baromi jó, a mérete is számomra tökéletes. Egy nagy hibája a szelfikamera, az az 1,2 MP illetve a minőség amit nyújt, az 2017-ben édeskevés, szerencsére olyan sokat nem szelfizek. :D Illetve a kijelző is lehetne szebb, múltkor a MediaMarktban egy s8 mellé tettem, ég és föld volt a különbség. :D Egyébként csak ajánlani tudom, én biztos, hogy egy darabig még nem cserélem le.
2017. okt. 23. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem kb. 1 éve van egy iPhone SE készülékem, Xiaomit cseréltem erre. Pontosan a méret miatt döntöttem mellette, a Xiaomi 5.5 után ez nekem sokkal kényelmesebb. SOHA nem fagyott még le, soha nem szaggat, nem akadozik, nagyon jó az akksija. Én teljes mértékben elégedett vagyok vele.
2017. okt. 25. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!