11/14 anonim válasza:
Nekem s7 edge van, 5,5-es kijelző.
Én simán farmer zsebben hordom, teljesen kényelmes.
Ja és a lényeg hogy vannak ezek a nagyobb kijelzős mobilok, a lényeg hogy maga a telefon nem sokkal nagyobb, csak a kijelző nagyobb, mert maga a váz nem sokkal nagyobb.
Pl. volt egy lenovo-m ami 5-ös kijelzős volt, most megvettem az s7-est ami 5,5-es, de a telefon kb. ugyanakkora.
12/14 Ypszilon1980 válasza:
Igen, mondjuk a Sony-nak nagy a kávája, szóval nem minden esetben a kijelző nagysága miatt nagyobb a telefon. Bár egy 4 colos telefonnál nagyobb lesz egy 5,5 colos telefon, de persze, ezt mindenki döntse el, neki mi a jó.
13/14 anonim válasza:
Nekem ilyen telefonom van, baromi jó, a mérete is számomra tökéletes. Egy nagy hibája a szelfikamera, az az 1,2 MP illetve a minőség amit nyújt, az 2017-ben édeskevés, szerencsére olyan sokat nem szelfizek. :D Illetve a kijelző is lehetne szebb, múltkor a MediaMarktban egy s8 mellé tettem, ég és föld volt a különbség. :D Egyébként csak ajánlani tudom, én biztos, hogy egy darabig még nem cserélem le.
14/14 anonim válasza:
Nekem kb. 1 éve van egy iPhone SE készülékem, Xiaomit cseréltem erre. Pontosan a méret miatt döntöttem mellette, a Xiaomi 5.5 után ez nekem sokkal kényelmesebb. SOHA nem fagyott még le, soha nem szaggat, nem akadozik, nagyon jó az akksija. Én teljes mértékben elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!