Nem igazán vennék SE-t.
Ugyanakkora mint az 5 vagy 5s.
Most a sima 6 és a 6s is jó árban van, nagyobb kijelző, inkább azt vennék.
kicsi az a kijelző már.
A 6-7-8-as iphone az alap is 4,7-es. A plus azt hiszem 5,5-es.
Az iphone X 5,8-as lesz.
Én vettem most egy Samsung-ot az is 5,5-es.
Azért olvasol majd rajta úgyis újságot, videókat nézni, képeket, sajnos az már elég kicsi kijelző.
Ha kis kijelző kell akkor ez, ha nagyobb akkor nem
Nekem mondjuk pont ideális ez a méret.
Osztálytársamnak SE-je van.7 hónapja váltott windowsphone-ról az SE lett első drága telefonja és nagyon nincs vele megelégedve.
Amikre panaszkodik:
-sokszor befagy
-kedvenc játéka a real racing 3 laggolva megy neki.
-Tárcsázó kidobja sokszor.
-Kamera meg nem ad képet ,ha pl. 3 napig nem kapcsolja ki a készüléket.
Szóval vissza fogja vinni.
De ez csak 1 esett, gondolom kifogott pont 1 hibásat.
Utolsó.
Ja, ez egyszeri eset, nekem hibátlanul működik, bár az ios 11-ben még vannak bugok, de nem zavaróak, és ezeket is javítani fogják idővel.
Én ajánlani tudom, de győződj meg róla, hogy a mérete nem zavar-e! Zsebben kényelmesen elfér, észre sem veszed, hogy ott van, nem mint az 5,5 colos tepsiknél. Nem is értem kinek jó az. Telefon azért van, hogy mindent el tudj rajta intézni, tudd vinni magaddal mindenhova, és kényelmesen elférjen. Játszani sztem lehet rajta, meg filmet nézni is. Amúgy aki azt mondja, hogy kicsi a 4 col filmnézésre, arra az a válaszom, hogy normálisan filmet nézni az 5,5 col is kicsi. Aki nagy kijelzőt akar, annak tablet való, de ez csak az én véleményem, hogy a telefon azért van, hogy kompakt méretben tudja azt, amit egy számítógép, és kényelmesen tudd hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!