Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan működik a Vodafone?

Hogyan működik a Vodafone?

Figyelt kérdés

Helló mindenkinek.Lehet, hogy hülyének fog tünni a kérdés, de felteszem, mert nem tiszta, hogy hogyan is működnek Magyarországon a telefonos társaságok.Milyen opciók vannak, milyen típusú havidíjak?Ha telefont akarok venni, akkor azt vehetem függetlenül anélkül, hogy bárhová is elkötelezném magam?Pl. a Vodafone-nál hogy vannak a díjak, mennyi pénzért milyen opciókat választhatok?Van külöm havidíj, amin belül lebeszélhető percek iletve elhasználható SMS-ek?

Köszönöm a választ és bocsi ha hülyeséget kérdezek, de külföldi vagyok és nem értem a logikáját a dolgoknak.

Köszönöm.

2010. máj. 29. 20:10
 1/3 anonim válasza:
Bemész egy üzletbe,és ott mindent elmondanak.. :D
2010. máj. 29. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem a világon mindenhol ugyanúgy működnek a mobilszolgáltatók. Van előfizetéses és kártyás csomagok. Az előfizetésnél van havidíj és szokott lenni olyan, hogy a havídíj fele vagy az egésze lebeszélhető vagy egy bizonyos számú sms ingyen küldhető. Ezzel szemben a kártyásnál nincs havidíj de ha elfogy a pénz nem tudsz telefonálni vele és fel kell tölteni. Az, hogy egy hívás díja vagy az smsek mennyibe kerülnek az függ a tarifacsomagtól. Ezekről a szolgáltatók honlapján illetve az üzleteikben lehet érdeklődni.

Magát a készüléket pedig a szolgálatónál nem tudod függetlenül megvenni (legalábbis Magyarországon nem). Szóval ha a vodánál veszel egy telefont akkor azt csak vodás kártyával tudod használni, de vannak olyan üzletek ahol lehet venni kártyafüggetlen telefont Magyarországon ilyen az xxlgsm, partnerogsm, gsmline, speedshop illetve az elektronikai áruházak Media Markt, Elektroworld (bár ezek a világ minden táján előfordulnak).

De ha meglátogatod a vodafone honlapját (www.vodafone.hu) akkor ott tudsz bővebben tájékozódni a tarifacsomagokról azok árairól illetve a megvásárolható készülékekről és azok árairól.

2010. máj. 29. 21:47
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 30. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!