Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kártyafüggetlen dual simes...

Kártyafüggetlen dual simes telefont hol érdemes venni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy ha egy kisebb kereskedés adja 10 ezerrel olcsóbban ugyanazt a típust, az is megbízható, vagy mindenképp csak valami jól ismert, nagy webshopból / üzletből szabad, még ha drágább is?
2017. okt. 17. 17:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
# 9 65ezerért megkapod a sokkal jobb teljesítményű Xiaomi MI A1-et
2017. okt. 17. 19:10
 12/14 bp1985 ***** válasza:
Mintha a tinydealosra olyan nagyon lenne itthon érvényesíthető garancia...
2017. okt. 17. 21:03
 13/14 A kérdező kommentje:

nem is tudom mit mondjak. igazából gyakorlatilag az elvileg létező garanciák se érvényesíthetők Maon, tehát ez sztem annyira nem döntő tényező.

amit Svájcból lehet rendelni, az viszont akkor még vám- és ÁFA-köteles is, nem?

ez az A nem tudom, mi de megnézem. azt mondod, sokkal modernebb, mint egy mostani középkategóriás LG, Samsung pl?

2017. okt. 17. 21:22
 14/14 A kérdező kommentje:

még azt valaki el tudja mondani nekem mit jelent a "global" avagy "international" version?

más a GHz bennük ? vagy mi a különbség?

2017. okt. 17. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!