Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mekkora értékben válasszam...

Mekkora értékben válasszam szerintetek legelső telefonomat karácsonyra?

Figyelt kérdés

12 éves srác vagyok és már nagyon rég óta szeretnék egy telefont de mindig csak azzal jönnek a szüleim, hogy majd ha 8.- os leszek ( most 6.- os vagyok ). Idén kaptam szülinapomra egy tabletet, mert azt hitték a szüleim hogy ezzel ki tudják elégíteni a kérdéseimet. Mindenki azt hiszi hogy nekem a telefon Csak azért kéne hogy másoknak bölcs megyek vele és tudjak rajta mindenütt játszani mert hogy magammal tudom hordani. Közben nem is ez van hanem arról lenne szó hogy kicsit cikinek érzem azt hogy nekem nincs telefonom és már mindenki másnak van az osztályban. És az is nagyon fontos hogy így mindig a tanárokkal kell értesítsen a Szüleimet és ez is kicsit ciki.

Első telefonomnak 1 Samsung galaxy note 8-at néztem ki magamnak. Tudom hogy ez egy drága telefon de úgy tervezem hogy az árának egyharmadát egyedül összegyűjtöm. Szerintetek ez jó ötlet-e ???

2017. okt. 17. 14:30
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Én megmondzan hogy kiegészíteném a kb. 1 negyedével és szerintem elég sok pénz és ebből rájön a szülö hogy mennyire kéne az a telefon.
2017. okt. 18. 16:02
 22/27 anonim ***** válasza:
77%
az 1 negyede a sok pénz? És akkor az a háromnegyed amit nekik kéne beleölni? Az nem sok?Hm? 12 éves kisgyereknek ilyen drága telefont akkor se vennék ha tízezreseket használnék wc papír helyett, mert felesleges, és napokon belül ellopatod úgyis.
2017. okt. 18. 16:04
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Eltekintve attól, hogy 12 évesen felesleges ekkora összegű teló, ha már mindenáron akarsz és menőzni akarsz vele, akkor egy iPhone SE éri meg. Az már kapható 85 ezertől a 16 gigás, neked bőven elég még három évre is akár. 100 ezer ft fölött semmiképp sem vennék a helyedben. Hidd el, hogy nem tudnád kihasználni. Oké, 12 évesen már jó ha van, nekem is volt, de még akkor a legolcsóbb nyomógombos, mert azok voltak akkor, és csak arra használtam, hogy hazatelefonáljak, ha volt valami stb.

Tudom ma már változtak az igények, fejlődött az iparágazat. Ezért javasoltam ezt, mivel már láttam tizenévesek kezében, akik még általánosba jártak. Ha már mindenáron teló, akkor neked egy kompakt méret megfelelne szerintem. Amúgy nekem is iPhone SE van, bár én használom is rendesen.

2017. okt. 18. 20:25
 24/27 anonim válasza:
31%

Ne aggódj én most kaptam note8 - at :)

12/f

2017. dec. 6. 20:58
 25/27 anonim ***** válasza:

Hát ecsém.. Igényeid azok vannak. Míg nem tudod mi az, hogy dolgozni a pénzért és azért, hogy legyen mit enned, lehessen hol laknod, addig csak álom marad sszámodra a Note 8. Bízok benne, hogy a szüleidnek van annyi esze, hogy ezeket ők ia eképp lássák.

Mikor én annyi idős voltam mint te, örültem egy ha kaptam egy pakli kártyát.

Egy Note8 a legolcsóbban nézve használtan 180 ezer forint. Van aki ettől kevesebbet kap 1 havi meló után. Ezen gondolkozz el.

Neked még tanulni kell, és a jövőd tervezni, hogy mikor felnősz te is szembe röhöghesd a 12 éves poronytyodat amikornelő áll azzal, hogy egy 2 havibfizetésének megfelelő kacatot kér...

Elég neked egy használt A5 vagy egy Xiaomi is. En még azt is sokallom...

2018. ápr. 6. 11:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Milyen telefonod lett aztán?
2018. ápr. 6. 12:39
 27/27 anonim ***** válasza:

"Én megmondzan hogy kiegészíteném a kb. 1 negyedével "

Gondolom a zsebpénzből, amit szintén tőlük kapsz.

2018. ápr. 6. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!