Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mekkora értékben válasszam...

Mekkora értékben válasszam szerintetek legelső telefonomat karácsonyra?

Figyelt kérdés

12 éves srác vagyok és már nagyon rég óta szeretnék egy telefont de mindig csak azzal jönnek a szüleim, hogy majd ha 8.- os leszek ( most 6.- os vagyok ). Idén kaptam szülinapomra egy tabletet, mert azt hitték a szüleim hogy ezzel ki tudják elégíteni a kérdéseimet. Mindenki azt hiszi hogy nekem a telefon Csak azért kéne hogy másoknak bölcs megyek vele és tudjak rajta mindenütt játszani mert hogy magammal tudom hordani. Közben nem is ez van hanem arról lenne szó hogy kicsit cikinek érzem azt hogy nekem nincs telefonom és már mindenki másnak van az osztályban. És az is nagyon fontos hogy így mindig a tanárokkal kell értesítsen a Szüleimet és ez is kicsit ciki.

Első telefonomnak 1 Samsung galaxy note 8-at néztem ki magamnak. Tudom hogy ez egy drága telefon de úgy tervezem hogy az árának egyharmadát egyedül összegyűjtöm. Szerintetek ez jó ötlet-e ???

2017. okt. 17. 14:30
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
0%
Èn huawei-t(p9) ajánlanák (hamár jó teló kell, ès nagyon jó márka) ez is drága, de legalább fele annyiba kerül.
2017. okt. 17. 15:27
 12/27 anonim ***** válasza:
30%
Utoló, 12 éves gyerekről beszélünk. Ha az én 12 évesen állna elő drága telefon igénnyel, szemberöhögném. Arra hogy elhagyja, ellopják és ne vigyázzon rá, egy kis gagyi is tökéletes, azzal is tud menőzni.
2017. okt. 17. 15:29
 13/27 anonim ***** válasza:
34%

"kicsit cikinek érzem azt hogy nekem nincs telefonom és már mindenki másnak van az osztályban."

Úgy látom esze is csak a többieknek van. Vagy nekik sem.

Nekem ennyi idősen az volt a vágyam hogy anyám ki tudja fizetni az ebédet a menzán.

2017. okt. 17. 15:36
 14/27 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, vegyél és Xiaomit, azzal tudsz játszani is, nem is merül gyorsan, és minden rendben van vele.

Azt a pénzt meg amit a Note 8ra költenél, sajnálni fogod 5 év múlva amikor kocsit akarsz venni, márpedig addigra sehol sem lesz ez a telefonod, legyen akár olcsó Xiaomi, vagy méregdrága Samsung...

2017. okt. 17. 16:07
 15/27 Trevor. ***** válasza:
69%
Xiaomi Redmi Note 4 vagy Mi A1 elég első telefonnak, még ezt sem fogod teljesen kihasználni. És csak 65000 Ft, 4/64-es kiszerelésben.
2017. okt. 17. 16:43
 16/27 anonim ***** válasza:
10%

Ha minden áron telefont akarsz, meg a szüleid is akkor ezt nyugodtan megveheted. Bár nem 200 felett van , de a tudása kb van akkora.

[link]

És mint irják ha elhagyod , elejted, vagy bármi történik vele , mégse nagyon sok pénz úszik el.

2017. okt. 17. 16:44
 17/27 anonim ***** válasza:
17%
Én olyan max 15000 környékén választanék. És tényleg az a max. De pl nem tudom, neked az alapfunkciókon kívül még mennyire kellenének rá más dolgok, meg nem tudom, hogy pl a netezéshez, fb-zéshez milyen külön szerződéseket kell kötni, vagy az pl alapból lehetséges adott telefonokról, külön díj felszámítása nélkül. Énszerintem legyen rajta bluetooth, fényképező, mértékegységátváltó -meg számológép szokott, stopper lehet jó rá de nem feltétlen kell, GPS lehet rajta, de nem feltétlen kell. Meg pl egy játék az elég. Pl a névjegyzék az alapdolog, az nyilvánvalóan mindegyikben van, azt azért nem soroltam föl. Meg én amúgy a gombos telókat jobban csípem, amúgyis, ha kevesebb funkciója van, nehezebben romlik el, mert kisebb a hibalehetőség. Na szóval a gombosban nekem az a jó, hogy érzem, ahogy benyomódik a gomb, nekem az kell, hogy érezzem is fizikailag, hogy benyomtam valamit, ne csak ha látom; az olyan komfortérzetet ad, hogy érzem is tehát, hogy megnyomtam a gombot; és akkor az a tuti (biztonságérzetet is ad, biztosít, hogy tényleg benyomtam, nem csak akartam pl valamit elküldeni, hanem tényleg rá is nyomtam), plusz nem olyan érzékeny a kijelzője, mert gondolom, az érintőképernyősöknek azoknak érzékenyebb, hogyha a kis pöttyintéseinket érzékeli, tehát gondolom, hogy lehet, hogy sérülékenyebb is. Nekem még soha nem volt érintőképernyős telóm, egyelőre nem is szeretnék. Ja de amúgy legyen olyan, hogy minél olcsóbb, de minél jobb legyen a kamerája amúgy. Tehát bizonyos árkategórián belül minél jobb fényképezőgépe legyen lehetőleg. Amúgy én nem tudom egyébként. Meg pl hát átlag magyar keresetet azt olyan 120000 Forintnak képzelem, tehát annak meg 4-edéért 3-adáért venni telót nem tudom. Mondjuk ez egy fő; De mondjuk amúgy hát beszéld meg a szüleiddel, hogy milyen telókat engedhettek meg magatoknak, lőjenek be egy árkategóriát, egy felső árhatárt, amennyit még áldoznának egy telefonra, de előbb inkább nézd meg és mondd meg azt, hogy az általad kinézett teló mennyibe kerül, és akkor ők majd elmondják, hogy ahhoz képest ők mennyire gondoltak, az megengedhető-e, vagy sem.
2017. okt. 17. 16:55
 18/27 anonim ***** válasza:
35%
*ja meg még amúgy praktikus, ha rádió is van hozzá, meg még memóriakártya.
2017. okt. 17. 16:56
 19/27 anonim ***** válasza:
58%

"Ha az én 12 évesen állna elő drága telefon igénnyel, szemberöhögném. Arra hogy elhagyja, ellopják és ne vigyázzon rá, egy kis gagyi is tökéletes, azzal is tud menőzni."

Egy telefon nem menőzésre való. Biztos magadból indulsz ki. Egy gyerek is sok hasznos dologra használhatja. És sajnálom a gyereked, hogy ilyen anyja / apja van.

2017. okt. 17. 18:55
 20/27 anonim ***** válasza:

"A 15 ezer egyesenesen nevetséges."

De a célnak megfelel, el tudják érni, ha van valami!! Ez a lényeg; s ha valamit megkapsz olcsóbban is, akkor minek költenéd rá, minek adnád ki rá a többszörösét; kellhet másra is, jól jöhet az még később

2017. okt. 17. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!