Mekkora értékben válasszam szerintetek legelső telefonomat karácsonyra?
12 éves srác vagyok és már nagyon rég óta szeretnék egy telefont de mindig csak azzal jönnek a szüleim, hogy majd ha 8.- os leszek ( most 6.- os vagyok ). Idén kaptam szülinapomra egy tabletet, mert azt hitték a szüleim hogy ezzel ki tudják elégíteni a kérdéseimet. Mindenki azt hiszi hogy nekem a telefon Csak azért kéne hogy másoknak bölcs megyek vele és tudjak rajta mindenütt játszani mert hogy magammal tudom hordani. Közben nem is ez van hanem arról lenne szó hogy kicsit cikinek érzem azt hogy nekem nincs telefonom és már mindenki másnak van az osztályban. És az is nagyon fontos hogy így mindig a tanárokkal kell értesítsen a Szüleimet és ez is kicsit ciki.
Első telefonomnak 1 Samsung galaxy note 8-at néztem ki magamnak. Tudom hogy ez egy drága telefon de úgy tervezem hogy az árának egyharmadát egyedül összegyűjtöm. Szerintetek ez jó ötlet-e ???
"kicsit cikinek érzem azt hogy nekem nincs telefonom és már mindenki másnak van az osztályban."
Úgy látom esze is csak a többieknek van. Vagy nekik sem.
Nekem ennyi idősen az volt a vágyam hogy anyám ki tudja fizetni az ebédet a menzán.
Kérdező, vegyél és Xiaomit, azzal tudsz játszani is, nem is merül gyorsan, és minden rendben van vele.
Azt a pénzt meg amit a Note 8ra költenél, sajnálni fogod 5 év múlva amikor kocsit akarsz venni, márpedig addigra sehol sem lesz ez a telefonod, legyen akár olcsó Xiaomi, vagy méregdrága Samsung...
Ha minden áron telefont akarsz, meg a szüleid is akkor ezt nyugodtan megveheted. Bár nem 200 felett van , de a tudása kb van akkora.
És mint irják ha elhagyod , elejted, vagy bármi történik vele , mégse nagyon sok pénz úszik el.
"Ha az én 12 évesen állna elő drága telefon igénnyel, szemberöhögném. Arra hogy elhagyja, ellopják és ne vigyázzon rá, egy kis gagyi is tökéletes, azzal is tud menőzni."
Egy telefon nem menőzésre való. Biztos magadból indulsz ki. Egy gyerek is sok hasznos dologra használhatja. És sajnálom a gyereked, hogy ilyen anyja / apja van.
"A 15 ezer egyesenesen nevetséges."
De a célnak megfelel, el tudják érni, ha van valami!! Ez a lényeg; s ha valamit megkapsz olcsóbban is, akkor minek költenéd rá, minek adnád ki rá a többszörösét; kellhet másra is, jól jöhet az még később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!