Vám nélkül, biztonságosan be tudom hozni az iphonet?
Figyelt kérdés
Ha elutazok Amerikába és veszek egy iphone-t sajat magamnak akkor hogy tudom hazahoni ugy hogy ne kelljen plusz koltsegeket fizetnem?2017. okt. 16. 20:34
1/11 anonim válasza:
Viszel valami gagyifont azt kint elhajitod a sim kártyát beleteszed az iphone 8ba és berakod a zsebedbe azt kész.
4/11 anonim válasza:
Itthon is megveheted és akkor nem kell vele vacakolnod.
Kint az olcsó teló előfizetéssel olcsó, ugyancsak mint itthon.
5/11 anonim válasza:
Vedd kinn!
Hátha sikerül olyat venned, ami európában nem működik.
6/11 anonim válasza:
Legyen bekapcsolva, beaktiválva a zsebedben.
7/11 anonim válasza:
nem igazán van külön US és EU-s modell, szóval kompatibilitással nem lesz gond, az olcsósággal sem lesz gond, mert bár az Apple oldalán lévő árak adó nélküli árak(mivel államonként más-más mértékű az "ÁFA"), még így is biztosan olcsóbb, mint itt, ahol tudvalevő, hogy világviszonylatban nálunk az egyik legdrágább, na de őszintén...így is spórolsz mondjuk 20-30ezer Ft-ot, ami szerintem fillérbaszó dolog egy 300ezres telefonnál, de ha van mellé úgy még 1 milliód arra, hogy elmenj oda, és ott tartózkodj pár napot, ellásd magad, majd visszautazz, hát hajrá...:D és cserébe még garanciád sem lesz, pedig az nem árt, ha esetleg pont egy gyári hibás akksisat fogsz ki...
8/11 anonim válasza:
"Ne aggódj, kint sem olcsóbb."
Dehogynem olcsóbb.
10/11 anonim válasza:
"Ne aggódj, kint sem olcsóbb."
Dehogynem olcsóbb.
Erre én is kiváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!