Milyen telefont ajánlanátok?
Jelenleg egy Samsung Galaxy Note 3 telefonnal rendelkezem, viszont szeretném lecserélni.
Szeretnék vásárolni egy másikat, maximum 40.000-ig(használtan).
Kikötéseim a telefonnal kapcsolatban, hogy legalább 5,5" kijelzővel rendelkezzen, és a kamerája jó legyen.
LG G3-on kívül, mert olyan telefonom már volt.
Szívesen fogadok kínai gyártóktól is telefont, mivel volt már Xiaomi telefonom is, és semmi problémám nem volt még vele.
A válaszokat előre is köszönöm!
Xiaomi Redmi note 4 et tudom ajánlani. Ekkora méretben nincs túl sok választási lehetőség 40 ezer forintos ár alatt. Viszont szerintem Galaxy Note 3 ról nem lenne túl nagy előrelépés váltani.
Szerintem ha működik a telefonod rendesen és az akkuideje is megfelelő akkor nem kapsz sokkal jobb telefont 40 ezer forintért a jelenleginél.
Gondolkodtam azon is, jelenleg Xiaomi Note 4 és G4 között vacilálok.
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek megy a zöldkéz!
(Első válaszoló vagyok)
Van egy LG Nexus 5X -em szerintem még mindig top minőséget képvisel kamera terén.
Példa videó: https://www.youtube.com/watch?v=BEWUPYELtYs&t=0
Hátránya, hogy a képstabilizátor Full HD -ban működik csak jól, 4K videófelvételnél már nem annyira, valamint 5.2 -es csak a kijelzőméret.
Néhány fotó, amit én lőttem vele:
Mivel Google Pixel XL 2 re váltok, ami novemberben jön meg így eladom majd a 32GB -s Nexus 5X -emet. 40 ezer forintért odaadnám, ha érdekel. Néhány kisebb használatból eredő karcal, 8.0 ás androiddal.
Dbrandes mahagoni fa hatású hátlap matricával
Ha esetleg érdekel a kisebb méret ellenére, keress meg privát üzenetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!